Jak mi brakuję do pełnego Baku paliwa to nikt nie dorzuci a z jakiej racji ja mam wam płacić?
Wszystko to ładnie i piękne ,ale taki ładunek w ten sposób przewożony /praktycznie nie zabezpieczony/ to nie jest pewne czym tam dotrze. Warunki atmosferyczne ciężkie ,góry a tu wszystko rzucone byle jak. Czy kierowca ,który to będzie to wiózł nadzorował ten załadunek? W razie kolizji....
Ja wolę dać na kościół bo każdy z nas trafi wkoncu do niebios i tam nas rozliczą.
Cieszę się ,że w natłoku wszelakich spraw jest garstka ludzi która ma potrzebę bezinteresownej pomocy innym. Pozdrawiam serdecznie DarO :)
Na zdjęciu widać nie odpowiedzialnych ludzi którzy mają źle założone maseczki
Prezydent jest w kontakcie z jakimś małym miastem w Chorwacji a nie mógł porozmawiać z ludźmi handlującymi na hali. Brawo Krzysztof
Warto nadmienić, że to pomoc od ludzi z Piotrkowa a nie od władz miasta. A jesteśmy ponoć miastami partnerskimi. Panie Prezydencie wstyd zostawiać naszych przyjaciół w potrzebie. Zwykli mieszkańcy muszą robić to co powinien robić samorząd. I Pan podobno jest katolikiem? Ciekawe co gdybyśmy to my byli w podobnej sytuacji, a Esslingen czy Kostroma nas olały. Chorwarom pomagał nawet samorząd z biednego Bangladeszu, a bogatej Polski nie stać było na ŻADEN gest pomocy. Mam nadzieję, że ludzie nie zapomną Panu tego i wielu innych przypadków skąpstwa i oszczędzania na wszystkim (np. oświetlenie lub sypanie zimą chodników - ostatnio nic nie zrobiliście, było straszenie ślisko) i rozlicza Pana raz na zawsze w wyborach za 2 lata. Życzę głębokiej refleksji i więcej empatii
Zobacz kto jest na zdjęciach. Prezydent jest na jednym zdjęciu. Tomek chyba na dziesięciu. Mają ludzie parcie na szkło. To prawda. Pomoc jest narzędziem, a nie celem.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!