metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
gość_urzędnik. ~gość_urzędnik. (Gość)19.01.2021 13:10

Jak mi brakuję do pełnego Baku paliwa to nikt nie dorzuci a z jakiej racji ja mam wam płacić?

217

nnn. ~nnn. (Gość)19.01.2021 13:22

Wszystko to ładnie i piękne ,ale taki ładunek w ten sposób przewożony /praktycznie nie zabezpieczony/ to nie jest pewne czym tam dotrze. Warunki atmosferyczne ciężkie ,góry a tu wszystko rzucone byle jak. Czy kierowca ,który to będzie to wiózł nadzorował ten załadunek? W razie kolizji....

83

gość_zdzisław. ~gość_zdzisław. (Gość)19.01.2021 13:08

Ja wolę dać na kościół bo każdy z nas trafi wkoncu do niebios i tam nas rozliczą.

218

DarO ~DarO (Gość)19.01.2021 16:37

Cieszę się ,że w natłoku wszelakich spraw jest garstka ludzi która ma potrzebę bezinteresownej pomocy innym. Pozdrawiam serdecznie DarO :)

80

gość_patryk ~gość_patryk (Gość)19.01.2021 14:08

Na zdjęciu widać nie odpowiedzialnych ludzi którzy mają źle założone maseczki

37

gość_gghh ~gość_gghh (Gość)19.01.2021 22:56

Chojniak i jego świta się promuje!

41

gość_drajwer ~gość_drajwer (Gość)20.01.2021 06:48

Nie lepiej było to spaletyzować?jak kierowca to dowiezie?

50

gość_daniel ~gość_daniel (Gość)19.01.2021 18:04

Prezydent jest w kontakcie z jakimś małym miastem w Chorwacji a nie mógł porozmawiać z ludźmi handlującymi na hali. Brawo Krzysztof

37

gość_aha ~gość_aha (Gość)19.01.2021 15:49

Warto nadmienić, że to pomoc od ludzi z Piotrkowa a nie od władz miasta. A jesteśmy ponoć miastami partnerskimi. Panie Prezydencie wstyd zostawiać naszych przyjaciół w potrzebie. Zwykli mieszkańcy muszą robić to co powinien robić samorząd. I Pan podobno jest katolikiem? Ciekawe co gdybyśmy to my byli w podobnej sytuacji, a Esslingen czy Kostroma nas olały. Chorwarom pomagał nawet samorząd z biednego Bangladeszu, a bogatej Polski nie stać było na ŻADEN gest pomocy. Mam nadzieję, że ludzie nie zapomną Panu tego i wielu innych przypadków skąpstwa i oszczędzania na wszystkim (np. oświetlenie lub sypanie zimą chodników - ostatnio nic nie zrobiliście, było straszenie ślisko) i rozlicza Pana raz na zawsze w wyborach za 2 lata. Życzę głębokiej refleksji i więcej empatii

134

Trzask ~Trzask (Gość)20.01.2021 07:56

Zobacz kto jest na zdjęciach. Prezydent jest na jednym zdjęciu. Tomek chyba na dziesięciu. Mają ludzie parcie na szkło. To prawda. Pomoc jest narzędziem, a nie celem.

71

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat