Pani, która umieściła flagę na pomniku, sądząc że robi coś w imię czegoś, nie ponosi kary. Pan, który ściąga flagę z pomnika, sądząc że robi dobrze, będzie ponosił konsekwencje.....??????????????????????
tak czytam te komentarze i dochodze do wniosku ze faszyzm ktory jest na piedestale rzadu i kosciola bierze dore zienawisc nigdy nie wychodzi na dobre z zwraca sie przeciw osoba ktore ja promuja od wiekow tcy ludzie byli kolo nas i nikt ich palcami nie wytylal oni sa niekiedy lepszymi ludzmi od tych ktorzy maja sie za katolikow bog wszystkich jednakowo ponoc kocha
Nie będzie żadnego pokoju doputy kler i politycy prawaccy napuszczają prymitywów na innych ludzi, Kaczyński zawsze zarządzał konfliktem , teraz o zwierzętach futerkowych ,pokazuje jaki jest dobry(drugie podejscie), wywołał konflikt, sprawa i tak upadnie bo tak chce Rydzyk, z jednej strony kaczor każe się kłaniać Rydzykowi do pasa i go czcić, a z drugiej strony chce go pozbawć głównych sponsorów czyli producentów futer. Zgody nie będzie to mżonki dla dla tzw "ciemnego ludu"
Widzi ktoś możliwość pokojowych rozwiązań tej bojowej sytuacji. Proszę tylko o merytoryczne propozycje, bez ujadania i złośliwości. Wiem, że najtrudniej zacząć. Może od tego: - Co bym zrobił(a), gdyby ktoś w mojej bliskiej rodzinie, np.brat, siostra, był LGBT+? To nie jest prowokacja. Chcąc uniknąć rozmycia tematu informuję, że jestem hetero, w związku małżeńskim, dwoje dzieci i identyfikuję się ze swoją płcią fizyczną.
Bóg stworzył Adama i Ewę a nie dwóch Adamów albo dwie Ewy.
Moda na LGBT czy inne takie przeminie.
Kazdy ma swoje sumienie,zastanówcie się sami w co warto wierzyć.
W Boga czy w modę,ktora zmienia sie wraz z pora roku...
Niech Gosia idzie na cmentarz tam powiesi jakis materiał pluton itp ??? Tyle pomników ręką nie zadrży jej wtedy ????
Tak trzymać, Pani Małgosiu, tak trzymać! 24goz./na dobę! Jakby ręka omdlała - unieruchomić szyną ortopedyczną. W razie przedłużanie się akcji - opatrunkiem gipsowym.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!