Żaden fanatyzm. Po prostu czasy obecnie tak zdziwaczały, że trzeba w taki osobliwy sposób przypominać, że istnieją pewne tradycyjne, normalne i ponadczasowe wartości.
Maszerują feministki, maszerują homoseksualiści, maszerują zwolennicy "małżeństw" jednopłciowych, to i zwolennicy tradycyjnego modelu rodziny też chyba mogą maszerować, prawda?
Można robić pochody pierwszomajowe, to należy szanować też ludzką wiarę. Tolerancja to podstawa.
Chciało sie wolności i zachodu to macie burdel w kraju i zlodziejski totalitaryzm w wykonaniu PO i zadne marsze wam nie pomoga bo dzieci od tego nie przybedzie napewno .Moje mieszkaja juz za granica maja wlasne domy i godne warunki do zycia ,ja tylko załuje ,ze z tego burdelu po stanie wojennym nie wyjechalem na stale i w d...mam patriotyzm bo dziadek walczyl o wolnośc na froncie wschodnim i nawet grobu nie ma ,wszyscy przewracaja sie w grobie widzac jak zlodzieje rozkradli nasz kraj
Proszę porównać zdjęcia jakie zostały umieszczone z pochodu pierwszomajowego: http://www.epiotrkow.pl/news/Piotrkowianie-w-pochodzie-1majowym-,18424
Znowu jacyś idioci chcą zaglądać mi pod kołdrę albo nawet i pchać łapy w moje gacie! Precz!!!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!