Bardzo przyjemny odcinek.Widziałam. Ale byłabym szczęśliwa, gdyby w Piotrkowie było dużo turystów, bo jest co u nas oglądać. Coś nasze miasto słabo jest promowane
Kocham się w sąsiadce i to wystarczy .............. Piotrków to myszka.
" Bo kocham Piotrków " pewnie,że kocham ! może nie jest to jakaś wielka metropolia ale odkąd wyprowadziłam się do Warszawy i jestem tym typowym warszawskim słoiczkiem to zawsze chętnie wracam do Piotrkowa tu się urodziłam tutaj się uczyłam tutaj mam bliskich oraz swoich przyjaciół tutaj znam każdy kawałek ziemi tutaj dobre jak i niekiedy gorsze wspomnienia :).Zawsze z chęcią wracam w rodzinne strony bo stąd pochodzę i tego się nie wstydzę bo nie mam czego cieszę się że gdy będzie gorzej zawsze będę miała ten swój Piotrków i do niego zawsze powrócę.
nie ma co jak nasi mieszkańcy potrafią krytykować swoje miasto. Zamiast krytyki zróbcie coś czym można by sie było pochwalić ,a skoro krytyką nie macie nic ciekawego do powiedzenia to najlepiej pomilczeć
Mieszkam w PT dwadzieścia lat. Jak do tej pory nie miałem okazji się w nim zakochać. Wręcz przeciwnie, wydaje mi się, że zmarnowałem dużą część życia. W tym umierającym grajdole jak nie jesteś częścią sitwy pasożytów, to jesteś tylko niewolnikiem. Najwyższy czas na rozwód . Tu nie ma żadnej przyszłości!
Wczoraj pokazano ten film i jestem oczarowana pięknem tego miasta. Jak się czyta te głupie wpisy to robi się ciemno w oczach. Zastanówcie się piotrkowianie! Czy nigdy nie będziecie mądrzy?
Ciekaw jestem ilu urzędników miejskich wpisało się w tym wątku, podczas pracy??? :)))
Wizerunek miasta tworzą wszyscy jego mieszkańcy. Ci, którzy potrafią tylko narzekać i wyciągać brudy - nie pomagają w poprawie wizerunku. To od nas mieszkańców zależy jak inni będą postrzegać Piotrków. Jeśli potrafimy tylko źle o nim mówić, to kto zobaczy jego piękno? Film ukazał Piotrków jako piękne i ciekawe miasto, do którego warto przyjechać. Chwalmy się tym co mamy. Czy ci, którzy tu tak krytykują myślą, że w innych miastach są tylko piękne dzielnice, bez dziur i biedy?
tzn w czym ma sie zakochać?? w magazynach, biedronkach, dziurawych ulicach, platnej komunikacji, wszechobecnych stref parkowania czy mediatece?? nawet ziolo u nas w miescie jest do bani.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!