Policja robi to nielegalnie na drodze bo nie da sie zbadać spalin na drodze i nawet stacje diagnostyczne mają z tym problem a co dopiero policjanci bez przeszkolenia . Oni tak samo badają spaliny tak jak okradają kierowców suszarkami i wlepiają naiwnym mandaty to samo jest w tej akcji Podawane normy są wyśrubowane przez Brukselę nawet niemiecki szmelc wychodzi z fabryki i nie spełnia norm to co mówić o reszcie . To typowa głupota urzędników gnębią własny naród. Za komuny była normalność pojazd można było wyrejestrować i zarejestrować a teraz złodzieje okradają społeczeństwo z jego własności bo musisz oddać swoje auto na złom za grosze cwaniacy na tym kręęa kasę naszym kosztem. PIS drugi raz odrzucił projekt w tej sprawie złożony przez Kukiz 15 dla tego na PIS więcej nie zagłosuję . Za przyzwoleniem rządu jesteśmy okradani ze swojej własności . Jeśli chodzi o smog to policja w niebo niech patrzy kto nas truje opryskami Chemitrals o tym media ani słowa i jak zwykle Kowalski winny bo w piecu p[ali i autem jeździ
też nie lubię kopcących samochodów, ale mam wątpliwości czy policjanci biorący udział w tych łapankach mieli odpowiednie kwalifikacje i certyfikaty aby przeprowadzać pomiary i stwierdzać stan techniczny pojazdu. Czy każdy policjant, który brał w tym udział ma uprawnienia diagnosty samochodowego ?
Glupota.
Drzewa wycinamy na potege, a smogiem obwiniamy kierowcow. Spoko, jesli ten kraj przecietnemu Kowalskiemu da zarobic tak, by utrzymal rodzine, kupil dom z mala pomoca kredytu, bo cos ma odlozonei mial mozliwosc wymianyauta co 5 lat, mialoby to sens. Nie ma tak. Ale Panstwo Polskie jest jak chuba. Przyssie sie do obywatela i ssie,ssie doostatniej kropli... Smogiem sie tlumaczyc. Żenuuuaa
Policji z Piotrkowa proponuje zbadać swoje auta szczególnie te fiaty za którymi chmura czarnego dymu zostaje.
Na drodze nie da sie określić stanu technicznego pojazdu a już policja nie ma pojęcia o budowie pojazdu .i może powie takie z drugim ,że auto z gazem truje to dopiero śmiech na sali. Może by tak za samoloty się wzięli tyle tego złomu lata i truje tonami spalanego paliwa ale o tym się nie mówi a uderza w kierowców bo akurat auta najmniej trują
Mnie zdziwiło ze policjant włożył czujnik do filtra powietrza zamiast do tłumika.
A kiedy bedzie akcja Smog w Juko, Feniksie u innych trucicieli, ktorzy notorycznie zatruwwają powietrze w Piotrkowie!!!!
też miałem kontrole z pomiarem badań spalin, ale miałem myślących policjantów. Samochód mam z 91r. a dopiero w 93 były montowane katalizatory więc nie ma co patrzeć na emisje spalin. Sprawdzenie dokumentów i jazda dalej. Na szczęście ... :D
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!