metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
bohater hehe ~bohater hehe (Gość)13.03.2012 08:30

Jaki dobry policjant o jej,Jestem ratownikiem medycznym nie wiem juz ile ludzi dzieki mnie oraz zespołowi żyje....czy jestem bohaterem?dostałem awans podwyżke?jeszcze czasem ludzie cie opierdziela ze co tak długo jakby to była nasza wina....dyspozytor przyjmujaca zgłoszenie zawsze instruje co robic z osoba poszkodowana tak jak to zrobił policjant..i co ktos jej za to podziekował?.....ale to POLICJANT brawo brawo ....

00

Myśliciel Myślicielranga13.03.2012 06:48

"szczawik" napisał(a):
To chyba jakiś znak, żeby zacząć jakieś kampanie informacyjne na temat udzielania pierwszej pomocy wśród ludzi.

Mądre słowa. W chwilach zagrożenia życia, ludzie nie wiedzą co robić.

00

logik ~logik (Gość)13.03.2012 00:18

Jak to ponownie? To znaczy, że to dziecko drugi raz się dusiło? I jak to ponownie? To akurat ten sam policjant znowu miał służbę? No co za traf!
A skoro to już drugie takie zdarzenie w ciągu ostatnich trzech dni i skoro w obu przypadkach dzieci wracają do zdrowia, to może służbę zdrowia zlikwidować? I tak niewydolna. Niech policja leczy, samochody z kogutem mają, to do zawałów też mogą jeździć.

00

popo ~popo (Gość)12.03.2012 23:42

nagroda się należy i awans

00

Piotrkowianin Piotrkowianinranga12.03.2012 20:47

A ile lat miał ten młodszy aspirant? W pierwszy przypadku podaliście jego wiek: http://www.epiotrkow.pl/news/Region-Policjant-przez-telefon-uratowal-zycie-dziecka,10096

00

ja ~ja (Gość)12.03.2012 20:24

"Pietrek" napisał(a):

jak na 112 zadzwonisz to łączy Cię najprawdopodobniej z policją i Twoje zgłoszenie idzie dalej, ale rozmawiasz z policjantem.

00

mich ~mich (Gość)12.03.2012 19:33

no proszę policjant uratował...przecież chyba od tego jest służba ślubowanie itp?jakaś dziwna ostatnio moda na bohaterów w policji.

00

zet ~zet (Gość)12.03.2012 18:17

"..." napisał(a):
Nagle wszyscy udzielają pomocy małym dzieciom przez telefon

nom a druga rzecz ze dzieci cos czesto oddech traca ostatnio...

00

ares1 ~ares1 (Gość)12.03.2012 17:39

Uf za dużo już tego!Rodzice uczcie się pomocy bo kiedyś ktoś z drugiej strony słuchawki nie pomoże!!!

00

Pietrek Pietrekranga12.03.2012 17:23

a ja tu czegos nie rozumie po pomoc zamiast dzwonic na pogotowie to do policji

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat