Jak to był sprawcą Kowalski lub nowak , to by siedział 25lat. Ale kasta rządzi.
z 18.09.2023 "Na stronach Komendy Miejskiej Policji w Piotrkowie znaleźliśmy nieco inny opis wypadku: Do kolejnego tragicznego w skutkach zdarzenia doszło około godziny 20:00 na 339 km drogi A1 na wysokości miejscowości Sierosław. Ze wstępnych ustaleń wynika, że kierujący pojazdem kia na chwilę obecną z niewyjaśnionych przyczyn uderzył w bariery energochłonne, następnie auto zapaliło się. W wyniku tego wypadku śmierć poniosły trzy osoby podróżujące tym pojazdem" https://epiotrkow.pl/news/Dlaczego-podrozujacy-sploneli-w-samochodzie-na-A1,52452,0,1
Jedna wielka kompromitacja państwa! Wcześnie była sprawa tzw. Froga, a teraz Pana Sebastiana. Państwo polskie pokazuje swoją bezradność wobec prawdziwych piratów przez duże P, a my, malutcy, możemy dostawać 15 punktów karnych jeśli przejedziemy przez puste przejście dla pieszych z prędkością 5 km/h, a na sąsiednim pasie nieoznakowany radiowóz zwolni do... 4 km/h! To oczywiście będzie także niezwykle groźny manewr wyprzedzania na przejściu dla pieszych i za dwa takie przypadki możemy stracić prawo jazdy!
No tak!
Stojące BMW kilkaset metrów dalej od spalonego auta - to nie mogło wzbudzić podejrzeń policji
A mi policja pomogła i dali mi wezwanie do sądu za brak maseczki na twarzy. Wszystko dla mojego bezpieczeństwa
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!