A mi policja pomogła i dali mi wezwanie do sądu za brak maseczki na twarzy. Wszystko dla mojego bezpieczeństwa
No tak!
Stojące BMW kilkaset metrów dalej od spalonego auta - to nie mogło wzbudzić podejrzeń policji
Jedna wielka kompromitacja państwa! Wcześnie była sprawa tzw. Froga, a teraz Pana Sebastiana. Państwo polskie pokazuje swoją bezradność wobec prawdziwych piratów przez duże P, a my, malutcy, możemy dostawać 15 punktów karnych jeśli przejedziemy przez puste przejście dla pieszych z prędkością 5 km/h, a na sąsiednim pasie nieoznakowany radiowóz zwolni do... 4 km/h! To oczywiście będzie także niezwykle groźny manewr wyprzedzania na przejściu dla pieszych i za dwa takie przypadki możemy stracić prawo jazdy!
z 18.09.2023 "Na stronach Komendy Miejskiej Policji w Piotrkowie znaleźliśmy nieco inny opis wypadku: Do kolejnego tragicznego w skutkach zdarzenia doszło około godziny 20:00 na 339 km drogi A1 na wysokości miejscowości Sierosław. Ze wstępnych ustaleń wynika, że kierujący pojazdem kia na chwilę obecną z niewyjaśnionych przyczyn uderzył w bariery energochłonne, następnie auto zapaliło się. W wyniku tego wypadku śmierć poniosły trzy osoby podróżujące tym pojazdem" https://epiotrkow.pl/news/Dlaczego-podrozujacy-sploneli-w-samochodzie-na-A1,52452,0,1
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!