Jak tak siedzą pod tym PISem to niech się zastanowią czy za kilka lat następna władza nie zabierze im emerytur za współpracę z reżimem
Czytam i oczom nie wierze!!! Ludzie was poj......lo?????. A Co wam takiego PO przez tyle lat dalo? Czytam ze zacznie sie inwigilacja i dobrze ja nie mam nic do ukrycia to sie nie boje. O co wam wszystkim chodzi 500+ jest, Ubekom emerytury pozabierali zle???? Chyba tylko ich synom i wnukom tylko wedlug mnie troszke za slabo ja bym im dal 800 zlotych a nie 2000 3000 zl. Niech mi ktos napisze co zrobilo PO? A na te protesty to ja bym kija wziol i zaraz by byl spokoj. Ps. ja osobiscie nie mam zadnych profitow z tej wladzy (500+) zeby nie bylo
Mieszkamcy Piotrkowa spotykamy sie jutro o godz 14 w rynku pod hasłę ,,precz z kaczorem dyktatorem!!!!!!
~Pan EPI (Gość) - piszesz o MOSIEWICZU i rodzinach pisowców - czyli PiS kontra PiS = http://www.jaslo4u.pl/pis-kontra-pis-czyli-walka-o-stolki-newsy-jaslo-20788
a kto za to płaci: Pan płaci , pani płaci, społeczeństwo płaci. Z naszych podatków. ja nie wyrażam na to zgody. Nie chcę się dokładać do PiS-u
dzięki bogu mamy PIS u władzy widać zmiany jakie są w kraju każdego dnia pracują na dobro polski i polaków ja przyjadę i bede robił zdjęcia kodowcom i pełowcą i wrzucał gęby do sieci by ludzie z piotrkowa widzieli kto popiera ten zaścianek z kod i peło...
Szkoda, że policjanci tak często nie patrolują miejsc, w których naprawdę jest łamane prawo.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!