Nie jestem ani za prawica, ale za lewicą jednak pragnę zwrócić uwagę na "złoty wiek" rządów PO:
akceptacja pakietu klimatycznego, afera Amber Gold, afera hazardowa, 2 mln podsłuchów, brutalne aresztowanie dziennikarza, podniesienie wieku emerytalnego, kompromitacje na arenie międzynarodowej, system manipulacji, wzrost bezrobocia, rekordowa ilość obywateli na emigracji, likwidacja ulg podatkowych, fotoradary, projekt ACTA, deklaracja negocjacji w spawie przyjęcia uchodźców, prywatne folwarki.Teraz Kalisz razem z Giertychem pieprzą o demokracji, gdzie za ich rządów doszło do największych porażek wszech czasów. Tusk razem z Kopacz i prezydentem-widmo doprowadzili kraj do ruiny. Pani prezydent Warszawy nadal nie rozliczona.
Węglem, sprayem, długopisem wszyscy wszędzie PiSzmy w PiSdu z PiSem
Tam gdzie są zapowiadane protesty polityczne, tam musi być policja. O co tyle krzyku...? Taki artykulik ze znakiem zapytania w nagłówku nie ma nic wspólnego z rzetelnością dziennikarską. Trzeba być politycznym analfabetą żeby nie umieć zrozumieć tego co się ostatnio dzieje... .
Tylko żeby choinka nie ucierpiała w niedzielę i do wigili choć dotrwała
Nie chcę mieć takiej samej emerytury jak przeciętny emeryt, ja się bardziej wysłużyłem ZSRR...,
tzn Polsce!! A poza tym ja nikogo nie pałowałem, bo służyłem w drogówce.... . Wszyscy brońmy NAS... tzn demokracji!!!! O 15:25 pod halą targową!!!!
Ten cały kod to sie nadaje do tarcia chrzanu.Kozaczą kozaczą aż w końcu dostaną ze dwa razy pałą i pojdą z płaczem do domu.
A jak wielka koalicja po psl kradla i klamala w zywe oczy to gdzie byliscie? Teraz jak sie wam tzn zlodziejom i malwersantom dobieraja do d.... to tworzycie wielki kod. Wiekszosc to stare komuchy i sb-ki.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!