Skąd my to znamy? W PRLu też Milicja broniła przed narodem domów partii....
choinki pilnują bo po co pilnować coś jak każdy pysiorów ma w d.......pie niech pilnuja miasta bo bryki skaczą po miescie
Wszyscy w komentarzach ujadają na PIS też jesteście tacy jak Kijowski i Wałęsa ? Widać do demokracji nie dorośliście PIS wygrał wybory więc niech pokażą co zrobią a opozycja nie powinna przeszkadzać a naród rozliczy każdego przy urnach a nie wszczynać zadymy za to paka natychmiast .Z drugiej strony powiem tyle ,że rządy solidarnościowe po 89 roku już się kończą bo widać co zrobili rujnując kraj gospodarczo dla własnych korzyści .Dziś wiadomo ,że zdrajcu podpuszczani przez zachód podburzali do strajków i dostawali na to kasę z Brukseli i nie tylko teraz pokazali co są warci ipoczekam do wyborów bo jak PIS sie nie opamięta dołączy do kwiczących na ulicy a ja zagłosuję na partię Kukiz to ostatnia szansa na dobre zmiany i rozsądne .Na tych z PIS Nowoczesnej KOD i PO oni u mnie nie mają juz co liczyc na głos w wyborach zdrajcy pokazali gdzie ma ja społeczeństwo oni między sobą biją się o pełne koryto a nie nasze dobro
Chłopcy z Targówka i ze Śródmieścia
Pomnijcie Jarka co stan ten przespał
Ludzi łapali, w ludzi strzelali
Jarek Kaczyński spał!
Gdy w telewizji brak teleranka
Gdy na górników czeka łapanka
W wygodnym łożu , na Żoliborzu
Jarek Kaczyński spał
Jeden zraniony, drugi zabity
Krew się polała grudniowym świtem
A tam w łóżeczku, na poduszeczce
Jarek Kaczyński spał!
Gdy w kinie „Moskwa” film o Wietnamie
Jarosław woli drzemać przy mamie
Na prawym boku, w ciepłym półmroku
Jarek Kaczyński spał!
Już Kuroń leży na styropianie
bo go pobili zomowskie dranie
Drżą robotnicy, a on w szlafmycy!
Jarek Kaczyński spał!
Nie płaczcie dzieci, płakać nie warto
W miękkiej piżamie, z różową kokardą.
Za chleb, za wolność, za nową Polskę
Jarek Kaczyński spał!
Ale ktoś ich w końcu wybrał ? Ludzie nie chodzą na wybory a pozniej mają pretensje.albo dają się omamic głupim obietnica.
Widzę że komuś bardzo zależy by polała się krew. Nie odpowiedzialne komentarze , nie odpowiedzialni politycy. Czy Polakowi, chemikowi,Ansverii i innym było tak dobrze za po PSL?
jakim k...a prawem?????nie maja innego zajecia? a jak w miniony weekend koleś mi wjechał w tył auta to czekałem prawie godz żeby panowie łaskawie przyjechali.
Jeżeli dobrze dojrzałem na zdjęciu to biurze PiS-u przy Rynku "urzęduje" 6 posłów i jeden senator tej partii. Dieta poselska jest chyba na tyle wysoka, że jeżeli parlamentarzyści czują lęk przed demolką to mogą zrzucić się na ochronę, a panowie z policji bardziej przydaliby się np. na Starowarszawskiej.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!