metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
E tam! ~E tam! (Gość)23.04.2019 10:52

Pobicie, próba gwałtu, bez przesady, policja ma ważniejsze sprawy na głowie. Gdy tak sprawcy założyli koszulkę z napisem Konstytucja na pomnik - to wtedy chłopcy Brudzińskiego wykazali się stanowczością i skutecznością.

2213

gość ~gość (Gość)23.04.2019 11:08

Jak potrzeba, to kamery nie działają... Ot to tylko Polska...

215

gość ~gość (Gość)23.04.2019 12:50

Mogła sobie sama włączyć kamerkę.

419

Adamo ~Adamo (Gość)23.04.2019 12:20

Policja schodzi na psy:) Ten rząd rozkłada każdą instytucję.

1610

2018 ~2018 (Gość)23.04.2019 13:21

Policja w kraju nie jest przygotowana do prowadzenia śledztwa i każde umorzy . Ten kto choć raz doniesienie złożył wie jak praca policji wygląda. Na tą chwilę moda jest na pedofili i pijanych kierowców a reszta spraw do umorzenia A więc śmiało można powiedzieć ,że mamy państwo teoretyczne i Kowalski nie ma co liczyć na pomoc ze strony służb

171

Glinarze ~Glinarze (Gość)23.04.2019 14:23

Kiedy samochód potrącił moją żonę na przejściu dla pieszych, to oczywiście policja nie znalazła winnego, ale zgodnie z policyjną procedurą sprawdzili alkomatem, czy poszkodowana nie jest pod wpływem alkoholu !!! ISTNA PARANOJA !!! Gdyby ktoś doniósł, że wie kto był sprawcą, to policja by piała z zachwytu czego to dokonała. Po prostu im NIE UFAM !!!

140

marko ~marko (Gość)23.04.2019 14:58

Mnie kiedyś ukradli pamiątki z podróży w miejscu monitorowanym. Idę na policję i zgłaszam , onie że się nie da. Mówię że są pewnie nagrania z kamer. Oni się pytają czy te rzeczy były bardzo cenne. Ja mówię że nie , że raczej wartość sentymentalna itp. Oni na to że się nie opłaca, że nie ma sensu. Cała policja w Polsce:(

150

gość ~gość (Gość)23.04.2019 20:26

Jakie znaczenie mają te kamery ze zgłoszenia??? Już się słuchać tego nie da. Rozmowa pokrzywdzonej z policją czy zawartość merytoryczna protokołu zawiadomienia ma znaczenie???

31

smutny ~smutny (Gość)24.04.2019 00:54

Zgłosiłem kradzież rzeczy o wartości ok. 1100 zł. Dołączyłem f-rę VAT jako dowód. Policja po pewnym czasie zakwalifikowała to zdarzenie jako wykroczenie, bo ich "fachowcy" stwierdzili, że wartość tej rzeczy nie przekracza 450 zł. I co na to pan rzecznik Policji? Wiem, mogłem się odwołać, ale po co? Sądząc po nastawieniu do pracy i tak by nie znaleźli.

101

kb ~kb (Gość)24.04.2019 06:49

No cóż... Smutne to. Teraz tylko "przestępców" drogowych się ściga... nieoznakowanymi, łamiąc wszelkie przepisy po to, aby podstępem nagrać przekroczenie prędkości. Kasa potrzebna na obiecanki rządzących...

61

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat