Nic dziwnego, że łamie przepisy jako kierowca, do tej pory był wożony. Konsekwencje jego jazdy pokrywaliśmy sami, teraz będzie płacił z własnej kieszeni. Zabiorą prawo do kierowania to już nigdy nie odzyska.
Co mnie interesuje tem spadochroniarz z Warszawy nigdy na niego nie głosowałem kłamca jakich mało i jeszcze beszczelny
i fajnie ,tylko mnie interesują rachunki które dostaje ,one są coraz wyższe i końca nie widać ,zielone ekoszaleństwo nas zniszczy ,wkrótce nawet najwięksi optymiści zaczną liczyć i myśleć ,portfel skoryguje wszystko ,mając WŁASNY węgiel /najtańsze / mamy najdroższy prąd ,,,,,,,,,,,
skąd biedny ma wiedzieć jak się jeździ .... była limuzyna ,ochrona ,kierowca i to gratis...
Kłamczuch, zapierał się na korytarzach sejmowych, że to nie prawda. Krzyczał na dziennikarzy, że wymyślają, że to nieprawda. Jak można wierzyć takiemu politykowi, skoro w tak drobnej sprawie nie potrafi się przyznać. Nie wierzę już w żadne jego słowa, łącznie z jego wymyślonym wybuchem w samolocie. Nieprawdopodobne, że tacy ludzie rządzili w naszym kraju.
A od kiedy to można za medialne doniesienie nałożyć na kogoś karę nałożyć mandat i zabrać prawo jazdy a ja widziałem że redaktor z faktu z redaktorem naczelnym i właścicielem tej gazetki jechali samochodem każdy z nich kierował i każdy z nich rozmawiał przez telefon uprzejmie proszę pana z MSW żeby zabrał im prawo jazdy bo robili to samo co Opisane jest w artykule
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!