A od kiedy to można za medialne doniesienie nałożyć na kogoś karę nałożyć mandat i zabrać prawo jazdy a ja widziałem że redaktor z faktu z redaktorem naczelnym i właścicielem tej gazetki jechali samochodem każdy z nich kierował i każdy z nich rozmawiał przez telefon uprzejmie proszę pana z MSW żeby zabrał im prawo jazdy bo robili to samo co Opisane jest w artykule
Kłamczuch, zapierał się na korytarzach sejmowych, że to nie prawda. Krzyczał na dziennikarzy, że wymyślają, że to nieprawda. Jak można wierzyć takiemu politykowi, skoro w tak drobnej sprawie nie potrafi się przyznać. Nie wierzę już w żadne jego słowa, łącznie z jego wymyślonym wybuchem w samolocie. Nieprawdopodobne, że tacy ludzie rządzili w naszym kraju.
skąd biedny ma wiedzieć jak się jeździ .... była limuzyna ,ochrona ,kierowca i to gratis...
i fajnie ,tylko mnie interesują rachunki które dostaje ,one są coraz wyższe i końca nie widać ,zielone ekoszaleństwo nas zniszczy ,wkrótce nawet najwięksi optymiści zaczną liczyć i myśleć ,portfel skoryguje wszystko ,mając WŁASNY węgiel /najtańsze / mamy najdroższy prąd ,,,,,,,,,,,
Co mnie interesuje tem spadochroniarz z Warszawy nigdy na niego nie głosowałem kłamca jakich mało i jeszcze beszczelny
Nic dziwnego, że łamie przepisy jako kierowca, do tej pory był wożony. Konsekwencje jego jazdy pokrywaliśmy sami, teraz będzie płacił z własnej kieszeni. Zabiorą prawo do kierowania to już nigdy nie odzyska.
To jest zemsta POlityczna. W ten sposób można prawie każdego pogrążyć.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!