Zarządowi poprzewracało się w głowach. Oni myślą, że to jest ich firma i można z niej doić. Przyjmijcie do wiadomości, że Spółdzielnia jest własnością wszystkich jej członków, a nie waszą. My was zatrudniamy do wykonywania określonych czynności i możemy was wywalić. Dotarło ?
Mam nadzieje ze wyjasnia dlaczego zlikwidowano Klub Jaskolczyn.Pozostawiono tylko tancerke,.
Może powinno się taki protest zorganizować przed TBS bo tam są największe czynsze... a zaliczki na centralne ogrzewanie to jakiś kosmos... czy lokatorzy tych zasobów tego nie widzą
Maryla śpiewa "dziś prawdziwych cyganów już nie ma". Na jaselce byłam.
O co chodzi z określeniem KOLESIE? czy to jest w języku polskim? Czy osoby na stanowiskach powinny używać takich określeń dla mnie to osoby wykształcone na stanowiskach powinny się wypowiadać w nienagannym języku polskim a nie językiem młodzieży wstyd to czyni was niepoważnych. Profesor Jerzy Bralczyk by się za głowę złapał...
A może ktoś się przyjży działalności TBS Piotrków. Czemu i dlaczego są takie wysokie czynsze za lokale.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!