Lewacka nagonka na ta zła i brutalna policję daje takie efekty finalnie.Prosze przypomnieć sobie filmik ze strajku kobiet i nad wyraz wyrozumiałych policjantów pełniacych swoje obowiązki oraz Panią na drugim planie wydzierająca się na stróży prawa...
Szkoda chłopa :( a Wolbórz gdzie? Podobno zmienili im komendanta, rozmawiałem z jednym z dzielnicowym i podobno im zmienili, na jakiegoś podkomisarz Chaos, jakoś tak mi powiedział Pan Dzielnicowy.
wzruszyłem się. w ramach tej incjatywy mogli jeszcze klęknąć.... i pomodlić się.
Tak się niestety kończy, kiedy politycy i nieudacznicy zarządzają takimi formacjami.
Więcej szkoleń i taktyki i tej niepotrzebnej śmierci można było uniknąć, a dwa szkoda, ze tylko w udo dostał ten napastnik a nie w łeb.
Kiedy zginie kierowca zawodowy - blokujemy ruch w jakimś województwie.
Kiedy zginie górnik - wyłączamy jakąś elektrownię, bo węgiel spala się głównie w elektrowniach.
Kiedy kombajn zabija rolnika - ogłaszamy ogólnonarodową głodówkę...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!