Kiedy zginie kierowca zawodowy - blokujemy ruch w jakimś województwie.
Kiedy zginie górnik - wyłączamy jakąś elektrownię, bo węgiel spala się głównie w elektrowniach.
Kiedy kombajn zabija rolnika - ogłaszamy ogólnonarodową głodówkę...
Tak się niestety kończy, kiedy politycy i nieudacznicy zarządzają takimi formacjami.
Więcej szkoleń i taktyki i tej niepotrzebnej śmierci można było uniknąć, a dwa szkoda, ze tylko w udo dostał ten napastnik a nie w łeb.
wzruszyłem się. w ramach tej incjatywy mogli jeszcze klęknąć.... i pomodlić się.
Szkoda chłopa :( a Wolbórz gdzie? Podobno zmienili im komendanta, rozmawiałem z jednym z dzielnicowym i podobno im zmienili, na jakiegoś podkomisarz Chaos, jakoś tak mi powiedział Pan Dzielnicowy.
Lewacka nagonka na ta zła i brutalna policję daje takie efekty finalnie.Prosze przypomnieć sobie filmik ze strajku kobiet i nad wyraz wyrozumiałych policjantów pełniacych swoje obowiązki oraz Panią na drugim planie wydzierająca się na stróży prawa...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!