metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
?? ~?? (Gość)17.08.2021 08:54

Jako sprzedawczyni sobie tego nie życzę.Ja też bym chciała chociaż dzień wolnego!Wystarczy w tygodniu jak widzę osoby po pięć razy na dzień bez celu przychodzą.

94

Dag ~Dag (Gość)17.08.2021 09:01

Ja tam nie wiem komu przeszkadza otwarty sklep? Jak nie będzie się opłacać to będzie zamknięty i tyle. Jak ja muszę pracować w niedzielę to nikt mnie nie żałuję.

88

Hmmm ~Hmmm (Gość)17.08.2021 09:09

Kiedyś pracowałem w handlu, w sieci elektromarketów... i dziękuję bardzo. Pracodawca miał głęboko w poważaniu pracowników. Liczyła się tylko sprzedaż, sprzedaż i jeszcze raz sprzedaż. Kierownik regionalny pojawiał się co kilka dni i wiecznie niezadowolony z wyników sklepu. Niedziele pracujące były do odbioru w tygodniu, więc na kasę z nadgodzin nie było co liczyć. Okresy przedświąteczne non stop w pracy (np. w grudniu jedynymi dniami wolnymi był 1. i 2. dzień świąt). Jeśli chcecie wprowadzić pracujące niedziele, to pod warunkiem, że pracownik będzie dostawać za pracę 150-200% standardowej stawki.

90

byczek ~byczek (Gość)17.08.2021 09:59

A co z pracą na magazynach 3 zmiany po 7 dni w tygodniu?

36

Kazik ~Kazik (Gość)17.08.2021 10:09

Pisowski rząd tylko na złość robi społeczeństwu nakazy zakazy a pracownikom handlu szczególnie. Co z tego ,że taki pracownik ma wolne w niedzielę ale za to w niedziele na 24 idą do pracy by przygotować market na rano to jest udogodnienie dla pracowników. Gdy pracowali w niedziele to w tygodniu mieli wolne i mogli coś załatwić a tak są tego pozbawieni. Głosowałem zawsze na PIS ale więcej tego nie zrobię choćby z powodu rejestracji kart sim i wiele innych szkodliwych pomysłów tego rządu

78

oki ~oki (Gość)17.08.2021 10:18

niedziela MUSI być wolna ,kto jeszcze pamięta wolne soboty ?

112

skin- head ~skin- head (Gość)17.08.2021 10:44

Tym ,,Polakom " niech też zrobią pracę w niedzielę, odbiór dadzą im w tygodniu.
Będą mieli czas na zakupy .

80

@ndzi ~@ndzi (Gość)17.08.2021 09:44

Najbardziej zagorzałymi przeciwnikami handlu w niedzielę są pasibrzuchy z tzw. związków zawodowych największym problemem jest że pracownica pracując w niedziele zawyży średnią krajowa a jak trzy duże firmy padły i ludzie poszli na bruk to cisza

710

karol ~karol (Gość)17.08.2021 11:00

Choćby nie wiem jaką próżnię wytworzyli do kościoła i tak chodzić nie będę

411

H2o ~H2o (Gość)17.08.2021 11:27

Ja lubię pracę w niedzielę i proszę mówić za siebie!

410

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat