metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
-ja ~-ja (Gość)21.01.2016 08:04

:( :( :(

11

kibic ~kibic (Gość)21.01.2016 07:45

Pan redaktor razi brakiem wiedzy podając jako wynik końcowy rezultat do przerwy a w nawiasie wynik końcowy i to dwukrotnie.

11

timo ~timo (Gość)21.01.2016 15:06

Punktów nie ma, ale fotografów coraz więcej. W tym jeden, którego pogoniono z innego piotrkowskiego klubu. Brawo.

41

kibic121 ~kibic121 (Gość)21.01.2016 19:20

Od jakiegoś już czasu zastanawiam się dlaczego Piotrcovia wywołuje zawsze takie negatywne emocje. Dlaczego tylu ludzi w mieście nie lubi tego klubu? Nie mówie że na pewno nie mają racji po prostu chciałbym wiedzieć w czym rzecz

41

urke burke ~urke burke (Gość)21.01.2016 19:25

Jestem za tym żeby grać, ale nie lansować się na Facebooku. Bo za to się kasę dostaje, nie?

23

kibic ręcznej ~kibic ręcznej (Gość)21.01.2016 20:17

Ja sportem piotrkowskim żyję prawie 60 lat i Piotrcovia nie imponuje już od bardzo wielu lat, systematycznie z roku na rok jest osłabiana sportowo, jej gra powoduje u wieloletniego kibica coraz większe zniecierpliwienie z powodu braku entuzjazmu i zaangażowania w grze, postępów sportowych, wręcz cofanie się w rozwoju młodych zawodniczek, brak własnego narybku na odpowiednim poziomie sportowym. Jak karierę zakończy Agata Wypych to będzie koniec Piotrcovii. Niezłe ostatnio wyniki to także bardzo słaby poziom sportowy ligi kobiecej szczególnie od 5 miejsca w dół tabeli. Pierwsza czwórka tabeli na arenie europejskiej nie istnieje. Bez entuzjazmu ( przecież to młode dziewczyny), zaangażowania, stosownego poziomu sportowego nie będzie lepszych wyników sportowych i oglądanie takich meczów nie ma większego sensu z punktu kibica sportowego.( nie mylić z trollami atakującymi Piotrkowianina)

40

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat