będą kolejne podwyżki i wyprzedawanie ziemi we Woli - zobaczycie
z czegoś trzeba przecież takei działania sfinansować
za chwilę te podwyżki: wójta, rady a co jest istotne podwyżki innych osób bo są zależne - zostanie to wrzucone w podwyżki podatków gruntowaego, od prowadzenia działalności, podwyzki ścieków, wody,
podwyżki śmieci - a przepraszam już podnieśliście....
i cała masa innych podwyżek
Właśnie wy urzędnicy zaglądacie mi w portflel. Płacę coraz wyższe podatki: przepraszam za Pisu są to opłaty. A od następnego roku kolejne podwyzki "opłat" mnie czekają. Polski Ład zamienił się na Polski "WAŁ".
Urzędnik to co powiedziałeś przestańcie zaglądać w mój portfel i ciągle podbierać mi pieniądze w postaci dodatkowych podatków, opłat, inflacji i innych waszych beznadziejnych działań.
A w portfel urzędnika takiego jak wójt i to jaką ma pensję to będę zaglądał: bo On tą pensję ma z moich podatków: a płacę olbrzymie podatki. To ja wypracowywuję podatki, a Ty głównie konsumujesz je.
A o planowanych podwyżkach swojej pensji nie wspomniał? Popatrzcie na najbliższą planowaną sesję rady gminy we Woli Krzysztoporskiej.
Punkt 11:
https://wola-krzysztoporska.sesjaradygminy.pl/Guest/Current
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!