i własnie tego chcieli piotrkowianie :koniec wojen i tanie ciepło,bay bay MZGK
;lolek"-masz rację bo dresiarz i podstawiacz garbaty zajmują się czystkami(rzekomo z polecenia pobożnego),a nie rozwojem firmy,bo to jest emeryt który dobija potężną kasę(15-17tys/m) i ma to wszystko głęboko w d--e.Sprawdzi ile jest spraw w sądzie i prokuraturze-to pokazuje tą działalność.
Z tego co wiem, to 4 spółdzielnie ( Piotrkowska, Słowackiego, Barbórka, Karusia ) wspólnie pracowały nad przygotowaniem treści umowy z ETC Tanie Ciepło i wszystkie te spółdzielnie go zaaprobowały. A dlaczego Słowackiego i Barbórka nie podpisały umowy - oto pytaj Prezesów i członków rady nadzorczej.
Panie PREZYDENCIE to wstyd że ma pan takich ludzi w okół siebie.Ostatni raz na pana głosowałam.Pan nie panuje nad tym co w okół się dzieje.SZKODA!
Może ktoś mi odpowie: Ile ma kosztować tanie ciepło? Dlaczego nie podpisano umowy z domkami jednorodzinnymi? Na ile ta umowa jest wiążąca? Czy członkom spółdzielni nie należą się wyjaśnienia?
Ciekawe jaką podwyżkę za CO od stycznia zafunduje nam "specjalista ciepłownik", po tak wysokich podwyżkach płac.Podobno już wniosek w URE-ŁÓDŻ?Czy nasi RAJCY zajmą się tą sprawą?
Mamy dość monopolu MZGK
Ciągle podnoszenie cen za ciepło, ścieki, wodę - wyczerpało nasza spółdzielczą cierpliwość.Członkowie spółdzielni coraz trudniej znoszą ciężar podwyżek za media a decydenci robią sobie śmichy i nie przychodzą na prezentację nowych rozwiązań w ciepłownictwie z wyjątkiem radnego Pana Dziemdziory.Proszę o odpowiedź na niżej zawarte pytania>
- o ile osób wzrosło zatrudnienie oraz średnia płaca od 2005 roku w Miejskim Zakładzie Gospodarki Komunalnej
- komu zawdzięczamy przekształcenie zakładu w spółkę z o.o.
- kiedy i kto przeprowadził w MZGK proces restrukturyzacyjny oraz jakie środki zostały pozyskane na proces modernizacyjny aby zakłady cieplne dostosować do reguły 3x20 wg. dyrektywy UE, itd.
Może znajdzie się odważny i przedstawi publicznie strategię rozwoju przedmiotowej firmy.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!