No to Chojniak ma kłopot.....nie podpisze podobnej umowy bo za tym stoi Matusewicz o on go nie lubi bo go nie popierał w trakcie wyborów.....A kieszenie mieszkańców Piotrkowa go przecież nie interesują.....fundując im coraz częstrze podwyżki....
Tak dresiarz z garbusem wykiwali udziałowców i ludzi zatrudnionych w spółce.
Dobra fajnie ale pany z portalu poinformujcie mnie i czytelników w którym to miejscu będzie budowana ta super-truper mega ciepłownia. Bo zasłona dymna już puszczona to znaczy te 10 % taniej " słowo klucz"
A co na to TBS dlaczego tam nie ma pani prezes,czyżby TBS nie był zainteresowany tanim ciepłem? Prezes Sapińska do roboty!!!
Pani Sapińska nie jest zainteresowana pracą, jeszcze nic mądrego nie zrobiła........
Chociaż do formacji politycznej. p. Matusewicza mi daleko to muszę przyznać,że jest fachowcem i managerem z dużymi umiejętnościami .
Pogratulować przemyślanej inwestycji
Jeszcze nie rozpoczęta budowa wysokosprawnej elektrociepłowni kogeneracyjnej, a już handlują. W Karusi remontowali dach 6 lat na Piastowskiej, bo lało się lokatorce. Jak to ciepło ma być tak tanie jak remont dachu (trafny wybór wielu "fachowych" ekip), to nic tylko współczuć lokatorom.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!