metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Zanzi ~Zanzi (Gość)10.09.2015 13:43

Cytuję:
Mieli w organizmie blisko 1,5 promila alkoholu

Kolejne szare komórki wypalone przez wódę. A czemu jej nie okrzykną "zakazanym płynem"? ;) Hipokryci.

32

JK ~JK (Gość)10.09.2015 15:10

Tez bylem na miejscu. Szkoda, ze szanowny pan "ja" nie wykazal z innymi obserwatorami obywatelskiej postawy i nie probowal z zebranymi przesunac autka w bezpieczne miejsce, gdy 2 policjanto gasilo pojemnik na odpady. Z pewnoscia wykonujac kilka czynnosci jednoczesnie sprostaliby lokalnej spolecznosci. Widzac to co sie tam dzialo uwazam ze i tak zrobili wiele.

41

bylem tam ~bylem tam (Gość)10.09.2015 19:08

jeździłem w kółko i widzialem to wydarzenie policji wszedzie co chwile inny radiowoz. popieram takie akcje

40

anon ~anon (Gość)10.09.2015 19:09

To ciekawe jaka duza jest szkodliwos mienia bo przechodzac tam i patrzac na tego opla to w 4 tys sie nie zmiesci wlasciciel a ciekawe jak w aucie a chlopcy pewnie sie wykreca i dostana zawiasy

21

ja ~ja (Gość)10.09.2015 12:11

"Na szczęście patrol policji, który był na miejscu zdążył przesunąć samochód w bezpieczne miejsce."
bylem na miejscu i patrol policji zamiast najpierw przepchanac auto w bezpieczne miejsce to prubowali ugasic pozar smietnika gasnica! co raczej jest niewykonalne. Własciciel pojazdu i tak ma nie maly wydatek bo plastikowe progi w astrze ztopily sie podejrzewam ze to samo uszczelki drzwi, boczki i lakier tez dostal porzadnie po dupie w takiej temperaturze.

34

toya ~toya (Gość)11.09.2015 21:47

Wieczorem, ok-20tej, 11.09. na ul. Wojska Polskiego, przy bloku na wprost placu Zamkowego (przy Strawie) znowu palił się pojemnik. Czyżby nowy GANG podpalaczy?

00

Zoltan ~Zoltan (Gość)14.09.2015 14:42

Stałem i patrzyłem. "Ja" A to ze psy dorwały na miejscu sprawców to pikuś

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat