Najpierw trzeba nauczyć prawdziwej historii młodzież i nie tylko a potem można coś mówić na ten temat bo co 3 osoba nie wie a zakłada koszulki nosi bluzy itd
Czczenie bandytów... dobrze, że ówczesne władze robiły z nimi porządek
Piotrków jest pisowski, a po tych łapkach w dół widać że czerwony.
Większość piszących to ignoranci i zwolennicy gościa, który twierdził, że polskość to nienormalność.
Aha znowu głupoty wypisujesz rodziny tych żołnierzy powinny rzadac twojego ukarania ty nienawistniku i nie wykleci tylko NIEZŁOMNI bo wyklęła ICH zydokomuna
brawo :) piekna postawa ludzi PATRIOTOW ktorzy upamietniaja osoby dzieki ktorym dzisiaj nie jestesmy pod niemieckim ani sowieckim butem, dzieki ktorym wartosci przertwaly BOG HONOR OJCZYZNA
Giuseppe zobacz jak się dałeś podpuscic ja za miesiąc mam 40 lat żądać napisałem przez rz żeby zobaczyć reakcję i jak zwykle się nie mylę bo ludzie mówią ze patrioci to głąby debile nieuki aha też specjalne przez ch bo tu gościu obraza niezłomnych zobacz jak ludzie dają się podpuscic a wczoraj był film Wyklęty i też kazali puścić agenture w teren i zawsze nas podpuszczają a Ty myślałeś że ja gimbza trochę więcej spostrzegawczości i ROZUMU tego nigdy za dużo i więcej roztropnosci pozdrawiam CZOŁEM WIELKIEJ POLSCE !
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!