metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
tylko pytam ~tylko pytam (Gość)08.07.2014 14:26

Czy to jest uczciwe, że mimo wniesionych opłat za ślub czy pogrzeb (nie są to małe sumy) zbiera się na tacę ?????

21

xxxx ~xxxx (Gość)08.07.2014 19:32

Matka "dziecka" powinna teraz wytoczyć proces z powództwa cywilnego "lekarzowi" Chazanowi. A sąd powinien go sowicie, imiennie, ukarać.--Pytanie retoryczne: kto ma największe i jedyne prawo decydować o tym co nosi w brzuchu- jakiś poseł, ksiądz czy "lekarze" pokroju p. Chazana?

31

_gosc123456 ~_gosc123456 (Gość)08.07.2014 21:29

Niech katole bez uczuć lepiej zbierają na ofiarę "uczuć religijnych" tego doktorka czyli na matkę tego dziecka. Niepotrzebnie dzisiaj czytałam o wadzie nazywanej bezmózgowie i obejrzałam zdjęcia... Koszmar, wielka tragedia dla matki. Niewyobrażalne zmusić matkę do urodzenia dziecka z tą wadą. Nie wiem nawet co myśleć, sama jestem matką, zawsze byłam wewnętrznie przeciwna aborcji ale w sensie, że nigdy bym się jej nie poddała. Dzisiaj zobaczyłam jak to wygląda. Nie wiem co myśleć ale wiem co myśleć o lekarzu, który tej matce odebrał prawo wyboru w imię swoich przekonań. Chore.

31

_gosc123456 ~_gosc123456 (Gość)08.07.2014 21:31

"Al-Bundy" napisał(a):

Podpisałabym się pod wszystkim co napisałeś.

20

Polimeryk ~Polimeryk (Gość)09.07.2014 13:15

Ksiądz Jędraszewski swoim pomysłem rzucił na kolana Polskie media.
http://www.wiadomosci24.pl/artykul/czy_klauzula_sumienia_moze_rownac_sie_zyciu_dziecka_308461.html
Wystarczy poczytać. Świetny artykuł.

11

tutaj tutajranga12.07.2014 00:05

Cóż... Nie wiem, co ma do tego Mengele, ale...
http://wyborcza.pl/1,75478,16306056,Genetyk_o_sprawie_prof__Chazana__Mowienie_pacjentce_.html#TRNajCzytSST
Jedyne, czego mogę Ci, istoto, życzyć, to chyba jedynie to, żebyś sama doświadczyła rzeczy strasznych. Wówczas dowiesz się, o czym piszesz.
A, że dobry Bóg daje każdemu tylko taki krzyż, jaki ten jest w stanie unieść, to czekaj...

10

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat