Kiper- prezes w prokuraturze, Concordia- prezes w prokuraturze- to czega się Lopez spodziewałeś na meczach?
tom, a co wspólnego ma prezes Piotrkowianina czy Concordi z meczem o którym pisałem. Tom natychmiast do szkoły!
A dlaczego mam nie pisać o Concordii???
Sam napisałeś - poza Concordią reszta to dno!
Krzyżak- kiedy ja napisałem że reszta to dno? Odnoszę wrażenie {albo mi się śniło}że masz ze sobą problemy, a Concordia i Piotrkowianin są przyczyną tych problemów.
A czy ja napisałem moją wypowiedź w cudzysłowie (to takie przecinki ")który świadczyłby o tym, że cytuję Twoją wypowiedź?
A pisząc o kibicach Polonii można wywnioskować, że są to prostaki. A skoro piszesz o sobie jako o kibicu Concordii więc...
Ja wiem że Polonia ma normalnych kibiców, ale jest ich mało { normalnych,nie tych podchmielonych, z własnym wyszynkiem,śpiewających posenki gdzie są słowa na k....}
Miałem cichą nadzieję, że Lopez był u lekarza,ale okazało się, iż jego jedynym celem jest krytykowanie w sposób bardzo prymitywny. Dlatego mam prośbę nie reagujcie na jego prostackie komentarze on chce w ten sposób prowokować nas , nie zniżajmy się do jego poziomu.
Do fanatyk: Jak masz problem zdrowotny{każdy sądzi według siebie} to zapraszam na wizytę do siebie, { jestem lekarzem} a nie wysyłaj innych
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!