Przez siedem lat było ten klub stać na grę w ekstraklasie a teraz nie?... To kto jest odpowiedzial za finanse klubowe? Czyżby nie prezes i zarząd?
No i bardzo dobrze!!!
W ogóle powinni zlikwidować ten klub, a pieniądze...wiadomo na co!!!
W tym mieście ludzie chcą tylko likwidować, a to Piotrkowianina, a to 100 letnią Concordię,a ja mam inną propozycję. Ty "krzyżak" { nick dla zmylenia że niby to sympatyk Concordi a nim nie jest bo Concordia to " Krzyżoki" a nie "Krzyżaki" - "Krzyżak" to może być przegubowy .} załóż klub,postaraj się o kasę, prowadz, a następnie zlikwiduj.
Może mieli dosyć prezesa?. Bo jeżeli klub im podziękował za grę to znaczy że poddał ligę miesiąc temu, bez walki. A kibice płacili za bilety z nadzieją na utrzymanie.
Lopez, ty to jesteś chyba zagorzałym kibiciem Concordi i Kipera, bo widząc twoje posty, każdy inny klub w mieście jest dla ciebie kilka set razy gorszy.
Concordia jest 100 razy lepsza od Kipera i tylko ZKS się liczy!!!
Reszta do likwidacji!!!
Krzyżak - erars- nie pisz tu więcej jako sympatyk Wielce szanowanej 100 letniej Concordi,pisz o swoich. Np z Broniewskiego, tych co wczoraj zachlanych niby kibiców co wszczynali awantury na meczu z Moszczenicą.Concordia moze ma mało kibiców co maja czas przyjść na mecz, ale to co zobaczyłem na meczu Polonia- Moszczenica to szok , wstęp gratis, kibice mocno podchmieleni często z własnym wyszynkiem, zero kontroli, bijatyki podchmielonych gości,Policja, straż miejska a gdzie ochrona?Inny klub miałby natychmiast zawieszony stadion Wśród gości viceprezydent, prezes OZPN, a tu taki boski "spokój", to są jaja.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!