gdyby nie media, przymus karalny w postaci nakazu noszenia pieluch na twarzy nikt by nie wiedział o żadnej epidemii. Nie wiem jakie są te wszystkie teorie spiskowe, dla mnie po prostu za dużo rzeczy się tu nie trzyma kupy, a skoro się nie trzyma to znaczy że coś jest nie tak. Gdybym na prawdę czuł zagrożenie ze strony epidemii nikt by mnie nie musiał straszyć albo dawać mandatu za maseczki. A tutaj bardziej się boje tej niesprawdzonej substancji którą wciskąją ludziom, a niedługo zapewne pod przymusem, więc co to za epidemia drodzy Państwo, skoro ja się boje mniej wirusa niż koktajlu które fundują firmy farmaceutyczne...no a już trzeba być na prawdę naiwnym, gorzej niż dziecko, jeśli ktoś myśli że oni robią to dla naszego zdrowia a nie dla $$$.
Po długiej ciemnej pisowskiej nocy przyjdzie jasny dobry świt bez pisu, czego wszystkim światłym ludziom szczerze życzę,
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!