Panie Wiernicki, nie zawiedź nas! Pójdziemy do urn z nadzieją, że dobrze wybraliśmy i z wiarą, że podołasz. Z porażek wyciągaj wnioski, wrogów ignoruj i cała naprzód. Wygranych wyborów życzymy /nie dziękuj/. Młodzi są skrzydłami dorosłych.
heh.... wrrr
Jest Lista_rankingowa_Cyberbezpieczny_Samorząd i oczywiście nie ma tam Piotrkowa :/, ludzie ogarnijcie się w tym magistracie :/
Pan Chojniak zrobił sobie dużo wrogów, brak wsłuchiwania się w potrzeby mieszkańców, arogancją, propaganda, wpisywanie wyłącznych superlatyw na konto społecznościowe albo skarga do przełożonych, pokłócenie z radnym Staszkiem za to, że chłopak chciał dobrze dla swojego okręgu wyborczego, kolesiorstwo,najwyższe podatki w mieście, etc.
Jak w niedziele Chojniak przegra to znaczy że odłożone w czasie referendum się powiodło. Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło.
Moja cała rodzina i znajomi głosują na Pana Wiernickiego
Głosowałem zawsze na P. K.Chojniaka ale jak przeczytałem że popiera go z PiSu Pan Lorek to zagłosuje na Pana J.Wiernickiego Otworzyły mi się klapki na oczach Wierzę w młodego człowieka który zmieni Piotrkow z monotoni
Głosujemy w niedzielę na Juliusza Wiernickiego. Zmieńmy wreszcie to miasto. Julek masz mój głos i mojej rodziny.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!