metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Ansveriii ~Ansveriii (Gość)23.07.2018 23:00

Dobrze, że nie ma galerii zdjęć....

84

strażnik ~strażnik (Gość)23.07.2018 16:37

Niestety problemem w Polsce jest to że jak pojawiają się takie plaży, to nagle jest to miejsce niezbędne tekstylnym... Każdy z Nas wie że ta plaża istnieje tam od lat. Jak ktoś nie chce paczeć, to niech po prostu tam nie chodzi:)

293

socjolog ~socjolog (Gość)24.07.2018 09:16

W Świnoujściu po niemieckiej stronie przy granicy z Polską plaża taka od czasów PRL i DDR z tą różnicą, że dziś tam stare dziadki i babki z tamtej epoki leżą. Widok raczej mało estetyczny, ale to też świadczy o tym, że dziś młodzi mają inne potrzeby.

80

ooo ~ooo (Gość)24.07.2018 15:53

Ale jaja....

20

ja ~ja (Gość)24.07.2018 17:14

golasy na tory

44

Witek ~Witek (Gość)24.07.2018 19:03

Jak widać co niektórzy mają problem z golizną tak jak by nie wiedzieli z czego są ulepieni a do tego każdy taki sam. Grzech to kraść a opalanie się nago nikomu krzywdy nie wyrządza. Miałem okazję być nie raz na różnych plażach i jedno mnie zastanowiło ,że na każdej nagiej plaży panuje porządek tu śmieci nie znajdziesz a to na plażach tekstylnych śmieci to mało zostawiają po sobie syf i brak słów na takie zachowanie.

112

dyrdymał ~dyrdymał (Gość)23.07.2018 10:16

Jak widać na zdjęciu tak właśnie wygląda klasyczne skrzywienie kręgosłupa.

163

naturysta z piotrkowa ~naturysta z piotrkowa (Gość)27.07.2018 23:22

Korzystam z plaży kilka razy w roku i bardzo mile spędza się tam czas można spokojnie odpocząć, staramy sie pozostawiać tam porządek , oczywiście najwięcej syfu robią wędkarze po których sprzątamy,jeśli zauważymy że jakiś naturysta robi coś co nie przystoi ogólnym przyjętym zasadą sami zwracamy uwagę ponieważ chcemy , aby właśnie osoby niebędące z środowiska naturystycznego nie wypowiadały się o nas w sposób negatywny. Zauważyłem że przychodzą osoby tekstylne z czystej ciekawości i są mile zaskoczeni czystością i spokojem , Plaża jest od dobrych 20 lat i my tekstylnym się nie narzucamy i nie próbujemy zabrać im miejsca do opalania . Toteż prosimy wszystkich o uszanowanie naszego miejsca gdzie możemy w spokoju sobie odpoczywać i spotykać się w naszym gronie. wszystkich niedowiarków zapraszamy do wspólnego nagiego opalania/ My doskonale wiemy że nie wszyscy maja idealne ciało, które z wiekiem niestety wiotczeje, ale to akceptujemy j robimy co lubimy opalać się na nagusa co jest bardzo przyjemne.

70

naturystka ~naturystka (Gość)28.07.2018 20:43

Wspaniałe miejsce, atmosfera super, czysto, chyba to najczystszy fragment Zalewu Sulejowskiego.
W weekendy jest tu naprawdę dużo osób, rodziny z dziećmi. Nie wiem czemu tak sołtys narzeka bo korzyści dla lokalnej społeczności są większe niż by się mogło wydawać, wszyscy zaopatrują się w pobliskich sklepach, nadmienię że w dni wolne od handlu też czynne. Jedzą w pobliskich knajpach, barach, a przyjezdni śpią na kwaterach w okolicy.

60

gość ~gość (Gość)24.07.2018 13:52

Plaża nudystow w gminie Wolborz to grzech i jak burmistrz nie zamknie tej plagi grzechu to kara z Nieba spadnie na całą gminę wolborska. Świństwo i ohyda. Po domu niech chodzą nago. Jaki przykład prawicowy burmistrz Wolborza daje przykład młodym. Profanacja wiary katolickiej.

316

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat