A ja myślałem, że platforma nie obudzi się do wyborów. Dalej plastusie atakować paraprezydenta Chojraka, do boju!!
Kazdemu wolno startować na prezydenta , jedno jest pewne , że wygra Jan Dziemdziora bo jest to najbardziej odpowiedni na to stanowisko.
Tak, ale trzeba pomóc Janowi, jest wielka szansa na zwycięstwo. Uwolnijmy Piotrków od Krystofera CH. Jan trzymaj się, masz wielu przyjaciół.
Obudziła Policja Obywatelska.Dzień dobry!A co Wy szkudniki wyprawiacie???Mało Wam stołków???
Janek Trzymamy kciuki.
patrząc na to co wyczynia rząd z finansami, naprawdę obawiał bym się rządów platformersów w mieście, oni naprawdę nie mają nic do zaoferowania oprócz PR
ps. co się stało panu z foto załączonego do artykułu??
Podgwizduje sobie???
A czy ktoś kiedyś widział człowieka sukcesu z prawicy? To wszystko są NIEUDACZNICY, nic im w życiu nie wychodzi, może jedynie szukanie winnych tych porażek.
"Orliki", mało kto wie, że pomysłodawcą takich inwestycji, tylko pod inną nazwą była osoba, która zginęła pod Smoleńskiem.
Ja to obawiam się stan finansów miasta w tej chwili.Andrzej Czapla zrobi z ty porządek
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!