Może kiedyś!
Szanowni Cisi i Gęgacze, na naszych oczach realizują się największe inwestycje w ośmiuset letniej historii naszego miasta. Ogrom krytyki, którą nasycone są poniższe opinie, jest odwrotnie proporcjonalny do niewątpliwych sukcesów obecnego prezydenta - niewątpliwie najlepszego włodarza naszego grodu od dziesiątek a może od setek lat. Z całego serca życzę Państwu ugaszenia tej zgagi zawiści mlekiem obiektywizmu
To może jeszcze ten piotrkowski gród pobudował?
A jakież to niby inwestycje? Remont 947,59 metra ul. Zalesickiej, który też będzie miał opóźnienie, jak każda realizowana przez Pobożnego inwestycja, schronisko dla zwierząt bez dachu, czy może chodzi Ci o te 2 nowe ronda z 3 wlotami zamiast 4? Temu Chojniaku już dziękujemy. Dobrze, że już tylko 22 dni do końca tej tragicznej kadencji.
Szaleju sie najadłeś? Nie znasz historii tego miasta! Najwieksze inwestycje w Piotrkowie były tuż przed dożynkami w 1979r.
Za pieniądze, które pochłonął projekt biblioteki - dwa orliki? Super, a nie rozsądniejsza inwestycja, ale też dotycząca biblioteki? PO ma awersje do książek, bibliotekarzy czy generalnie wiedzy? W szkole pani od polskiego zraziła do romantyzmu? Wolą kopać piłkę na orliku? Jak ktoś nie ma w głowie, to może ma w nogach.
Chojniak wywalił kasę w błoto, fakt. PO byłoby rozsądniejsze - po prostu wcale by im biblioteka nie przyszła do głowy!
Czy w tym mieście odbędzie się jakaś debata na poziomie?
Moja jest racja i tylko racja. A nawet jak jest twoja to moja jest mojsza niż twojsza. Moja racja jest racja najmojsza!
Może kiedyś kto wie :)))
Odkąd sięgam pamięcią takiego Prezydenta nie mieliśmy;jeżdzi rowerem,gra w piłkę,nie ma imprezy bez jego ślicznego nazwiska.W rzeczywistości ludzie i współpracownicy znający go od lat doskonale wiedzą ,że to marionetka i figurant w rękach sekretarza miasta-Munika.Jednak wyborcy niewątpliwie rozliczą ten chory układ.
a wówczas Krzyś badz tez Krzysio-jak kto woli- chodzil do 6klasy i myslal jak tu zmienic to miasto.
i se chopak wymyslil Strategie
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!