metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
BLEKI BLEKIranga20.12.2011 14:30

a podatek od basenu i od sauny jest taki sam??

00

kąpielowa ~kąpielowa (Gość)20.12.2011 14:32

Panie Heinzel, ja to nawet rozumiem to pana ble-ble-ble, ale nadal nie mamy odpowiedzi na pytanie, dlaczego korzystający z basenu ma płacić za korzystanie z sauny, skoro z sauny nie korzysta. Czy pan potrafi krótko i na temat?

00

GalAnonim ~GalAnonim (Gość)20.12.2011 14:42

Zdaje się, że basen 7%, sauna zw.

00

ilidan ilidanranga20.12.2011 14:44

to niech sobie wmowi ze za basen drozej placi. ja tam place i chodze na to i na to. lepsze to od placenia 5 zl za salne jakto bylo dawniej

00

TropTV ~TropTV (Gość)20.12.2011 15:21

Panie weź no się Pan trochę zastanów . Idąc Pana tokiem myślowym proponuję tranzakcje wiązane: Kupujesz Pan Panie choinke to do tego bąbki w pakieciku po mimo że choinka posadzona zostanie na działce . Kupujesz Pan chleb to w cenie szmalec oczywiście chleb Panie jest za 10 zł. Bo sprzedawca wie lepiej co ci potrza . Kupujesz panie samochód to przyczepka , kupisz pan benzynę na stacji to butla auto gazu do tego w cenie 8 zł za litr benzyny mimo ze po ki diabeł do benzyniaka ci gaz. Panie kochany jak można zmuszać do zakupu towaru którego się nie chce. Proponuję panu który to opisał aby zgłosił sprawę do inspekcji handlowej. Niech się wypowie. Kreatywna sprzedaż.

00

Waldemar ~Waldemar (Gość)20.12.2011 15:21

"kapielowa" napisał(a):
Panie Heinzel, ja to nawet rozumiem to pana ble-ble-ble, ale nadal nie mamy odpowiedzi na pytanie, dlaczego korzystający z basenu ma płacić za korzystanie z sauny, skoro z sauny nie korzysta. Czy pan potrafi krótko i na temat?

Jak ktoś się lepiej z tym poczuje to można tak: basen opłacony, sauna gratis.
Sztuczne robienie problemu.

00

mlodagocha mlodagocharanga20.12.2011 15:37

A ja byłam zbulwersowana kiedy chodziłam TYLKO na saunę, a musiałam płacić bilet na basen i jeszcze za saunę! Nawiasem mówiąc to koszty utrzymania sauny to NIC w porównaniu z kosztami utrzymania basenu-tak?

00

broda ~broda (Gość)20.12.2011 15:57

To jest prawda - tylko proszę zastanowić się nad sensem wypowiedzianych słów:

Cytuję:
Można dzielić włos na czworo, ale nie dajmy się zwariować - zaznacza dyrektor.

Nie dajmy się zwariować szkoda tylko, że niektórzy próbują zrobić z nas wariatów...

Komentarz był edytowany przez autora: 20.12.2011 15:58

00

Ortografia na wesoło ~Ortografia na wesoło (Gość)20.12.2011 16:47

"TropTV" napisał(a):
Kupujesz Pan Panie choinke to do tego bąbki w pakieciku

Sherlock'u Holmes'ie chodzi o gąbki w pkieciku, czy bombki w pakieciku?

00

dzidek ~dzidek (Gość)20.12.2011 17:01

Zwykle cena powoduje ,że z danej usługi korzystają nieliczni czyli albo ci którzy naprawdę potrzebują albo ci których na to stać.Popatrzcie np. czy tam gdzie jest piwko po 7zł za kufel są małolaty bądź menelstwo? Nie ma!
Nie ma co ukrywać, że 5 złociszy za 15 minut było drogo. Odkąd jest w cenie biletu , została doprowadzona do ruiny, ławki poniszczone, napisy na ścianach, ciemno - szkoda gadać.Gdyby w takim stanie jak jest obecnie OSiR zacząłby pobierać opłaty byłaby to granda. Czyli jakby nie patrzył tak źle i tak niedobrze, złotego środka pewnie nie ma ani na wysokośc ceny ani na stan w jakim się znajduje.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat