odpowiedź w ciągu 7 dni to mogą sobie wyznaczać. Są przepisy, które jasno mówią w jakim terminie należy odpowiedzieć.
Tak sobie czytam te komentarze i jestem zdumiony głupota ludzką. Piszecie tutaj że w sklepach płacą czynsz a na hali to co darmo się stoi, przypominam ze oplata za 1 m wynosi 3 zł do tego dochodzi rezerwacja 75 zł na miesiąc za 1 miejsce. Policzmy więc, średniej wielkości stoisko handlowe składa się z dwóch miejsc a wiec opłata miesięczna wynosi 150 zł doliczamy do tego opłatę dzienną 10 m razy 3 złote 30 zł do tego dolicza się samochód kolejne 30 zł razem 60 zł za 5 godzin handlu dziennie, a zapomniałem o rezerwacji 150 trzeba podzieli na 9 bo tyle przeciętnie jest dni handlowych w miesiącu wychodzi 16 zł dodajemy 60 + 16 = 76 zł za 5 godzin handlu pod chmurką na deszczu słońcu lub mrozie. Po zaokrągleniu daje to koszt 15 zł za godzinę. A teraz sklep jak myślicie ile wynosi czynsz w 10 m sklepie, ja nie wiem ale sklep czynny jest 8 godzin dziennie przez 25 dni w miesiącu to daje 200 godzin miesięcznie. Mnożymy 200 godzin x 15 zł = 3000 zł, taki czynsz płacimy na hali targowej. czy ktoś w Piotrkowie płaci 3000 zł za 10 metrowy lokal ?
Drodzy kupcy, sprawdźcie proszę o której urzędnicy i prezydent przyjeżdżają lub są przywożeni do pracy :)
Warto również przyobserwować o której kończą pracę i czy w czasie pracy nie spacerują po targu :D
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!