Co tam samoloty a o zawodach strazackich gminy wola krzysztoporska to nikt nie napisze
Oo,to super impreza byla,cale 25 osob?koncert dla 25 osob?brak mi slow...
Byłem po raz pierwszy na tego typu imprezie i muszę stwierdzić, że było super. Szczególnie sobota mi przypadła do gustu, bo po widowiskowych pokazach samolotów odbył się świetny koncert, można powiedzieć, że kameralny bo pod sceną było tylko 25 osób. Zdecydowanie wolę takie imprezy od typowych festynów. Pozdrawiam
Fajna impreza przy okazji zobaczyłam kawałek Piotrkowa piękne miasto.gratuluje organizatorom.
Czy może mi ktoś powiedzieć, dlaczego przy wjeździe na parking, porządkowi wręczali wydrukowane wcześniej paragony? Np. dzisiaj - wjeżdżałem ok godz. 16:10 a otrzymałem paragonik, na którym widniała godzina 15:22. Wczoraj - wjazd 13:30, na paragonie 12:44. Czy to jest w porządku? Czy nie są to przypadkiem kopie wcześniejszych wydruków?
Nie ma w tym mieście Straży Miejskiej? Chodnik po lewej stronie ul. Przemysłowej między pętlą autobusową a wejściem na lotnisko zastawiony zaparkowanymi samochodami cwaniaków, którym było szkoda 20 zł na parking.
A na pętli stał policjant pilnujący znaku zakazu ruchu, za którym, na trawniku stały zaparkowane 2 samochody z EPI.
I jeszcze autobusy MZK kursujące co 80 minut: http://mzk.piotrkow.pl/rozklad/p_73_1_m.htm
"Można jeszcze lepiej, bo kocham Piotrków!"
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!