metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
pesymistka ~pesymistka (Gość)20.08.2010 10:02

"GF" napisał(a):
~GF (Gość)
13 godzin temu, 21:05
Do pesymistki!! Takie stwierdzenia które padły pod moim adresem i schroniska zmuszają mnie do zgłoszenia treści tej wypowiedzi do odpowiedniej instytucji w celu wszczęcia wobec Ciebie postepowania o pomówienie. Posanie pod pseudonimem nie jest całkowicie anonimowe i za oszczerstwa będzie trzeba odpowiedzięć. Grażyna Fałek

Proszę czytać uważniej, bo rzecz nie dotyczyła pani i aktualnego personelu schroniska.

00

miastowy ~miastowy (Gość)20.08.2010 12:06

"Ziutek" napisał(a):
Jak co roku organizatorem akcji jest miesięcznik "Mój Pies" natomiast lokalnym koordynatorem w tym jak i poprzednim roku jest Patryk Łuczyński. Do wzięcia udziału w akcji zapraszamy każdego komu los psów trzymanych na łańcuchach nie jest obojętny. Partnerem tegorocznej akcji została fundacja Viva! Akcja dla zwierząt.

Fundacja Viva!Akcja dla zwierząt ... miło to słyszeć.
Możesz liczyć na moją obecność.
Dobrze,że jest to niedziela, a nie inny dzień w tygodniu.
Pozdrawiam

00

Kasandra ~Kasandra (Gość)21.08.2010 09:27

Do Ziutka i miastowego: No chłopcy, jesteście mniej więcej w tym samym wieku a zatem zawijajcie rękawy i do roboty. Miastowy uczęszcza do Liceum a Ziutek do Gimnazjum. A zatem chłopcy wszystko przed wami.

00

cieciorka cieciorkaranga21.08.2010 09:52

"Kasandra" napisał(a):
Do Ziutka i miastowego: No chłopcy, jesteście mniej więcej w tym samym wieku a zatem zawijajcie rękawy i do roboty. Miastowy uczęszcza do Liceum a Ziutek do Gimnazjum. A zatem chłopcy wszystko przed wami.

Kasandro, widać, że słabo doinformowana jesteś. Niejeden dorosły nie robi tyle, co ten gimnazjalista! Już dawno zakasał rękawy. :)

00

Ziutek ~Ziutek (Gość)21.08.2010 10:56

"cieciorka" napisał(a):
Kasandro, widać, że słabo doinformowana jesteś. Niejeden dorosły nie robi tyle, co ten gimnazjalista! Już dawno zakasał rękawy. :)

Dziękuje.
Pozdrawiam.

00

miastowy ~miastowy (Gość)21.08.2010 14:30

"Kasandra" napisał(a):

O mnie się nie martw, pilnuj swojego nosa.

00

cieciorka cieciorkaranga23.08.2010 08:29

Byliście Szanowni Forumowicze na wystawie psów myśliwskich? Bajka, piękne zwierzęta, mnóstwo ludzi - gapiów, pasjonatów, kupujących. Dla miłośników zwierząt, to była uczta dla oka. Szkoda, że schronisko lub TOZ nie zorganizowały sobie na takiej imprezie stoiska. Przecież w schronisku jest tyle pięknych psów (czasem rasowych). Taka wystawa, to doskonałe miejsce na promocję Towarzystwa. No chyba, że było takie stoisko, tylko je przeoczyłam.

Komentarz był edytowany przez autora: 23.08.2010 08:30

00

mini19103 ~mini19103 (Gość)23.08.2010 09:03

ja niestety nie byłam i żałuję.Pomysł ze schroniskiem bardzo mi się podoba pewnie można było by zadbać o rasowe pieski wypromować i pewnie znalazło by się wielu zainteresowanych,kupców i nowych sponsorów.Wszystko jest możliwe tylko trzeba chcieć.

00

Piotrkowianin Piotrkowianinranga23.08.2010 10:03

"cieciorka" napisał(a):
Byliście Szanowni Forumowicze na wystawie psów myśliwskich?

Nie byliście, bo władze naszego miasta nie pomyślały o zapewnieniu dojazdu komunikacją miejską - z niezrozumiałych powodów w sobotę i niedzielę kursy linii 7 do strzelnicy zostały skrócone do pętli Wierzeje.

00

Ziutek ~Ziutek (Gość)23.08.2010 10:11

"cieciorka" napisał(a):
Byliście Szanowni Forumowicze na wystawie psów myśliwskich? Bajka, piękne zwierzęta, mnóstwo ludzi - gapiów, pasjonatów, kupujących. Dla miłośników zwierząt, to była uczta dla oka. Szkoda, że schronisko lub TOZ nie zorganizowały sobie na takiej imprezie stoiska. Przecież w schronisku jest tyle pięknych psów (czasem rasowych). Taka wystawa, to doskonałe miejsce na promocję Towarzystwa. No chyba, że było takie stoisko, tylko je przeoczyłam.

Zdjęcia z wystawy są w galerii E-piotrkow, sam je wstawiłem.
Odnośnie stoiska, w Łodzi na każdej wystawie psów, rozstawiane jest stoisko Straży dla zwierząt, dzięki temu zyskują oni nowych przyjaciół, sponsorów itp. Ale zgadzam się z mini19103 że wszystko jest możliwe tylko trzeba chcieć widocznie TOZ ani Schronisku na tym nie zależy.
Niestety TOZ nie miało stoiska, niektóre psy które przyjechały na wystawę nie miały odpowiednich klatek mam zdjęcia które przedstawiają że psy nie mogły się wyprostować, i swobodnie ruszać, sądzę że na wystawie powinien być podmiot odpowiedzialny za pilnowanie jakie warunki mają zwierzęta, w końcu to te psy pracują na właścicieli.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat