metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Zwierzaki ~Zwierzaki (Gość)11.08.2010 06:59

Do Loli. Dziękujemy i prosimy o jeszcze . Jeśli można prosić to już do nowego schroniska . Podarowane palety są tam składowane.

00

Ziutek ~Ziutek (Gość)18.08.2010 15:19

"linka" napisał(a):
Lolu, chciałam iść obejrzeć zwierzęta. Poszukiwałam wtedy dla siebie pieska. Nie zostałam wpuszczona.
Otóż schronisko to miejsce publiczne, do którego każdy powinien móc wejść, i zobaczyć je. Schronisko nie jest własnością osoby prywatnej tylko miasta, i to Ono za nie odpowiada. Każdy powinien móc tam wejść jak do Urzędu Miasta.

Linka zgadzam się z tobą w 100%.

00

Lola ~Lola (Gość)18.08.2010 15:23

"linka" napisał(a):
Lolu, chciałam iść obejrzeć zwierzęta. Poszukiwałam wtedy dla siebie pieska. Nie zostałam wpuszczona.

W takim razie przepraszam. Dziwi mnie to bardzo i daje powody do myślenia...

00

lincia ~lincia (Gość)18.08.2010 15:29

mnie też zdziwiło że nie zostałam wpuszczona bo psom nalali wody.
No sorry ale chyba mogli im nalać jeszcze raz, a chciałam zaadoptować zwierzaka o co cały czas proszą.

00

Ziutek ~Ziutek (Gość)18.08.2010 15:17

"mini19103" napisał(a):
Lolu szkoda,że właśnie to nie jest ZOO,bo moim skromnym zdaniem psiaki ,może znalazłyby sponsora,a może właściciela który wcześniej porzucił pieska bo miał ochotę na wczasy jechać....tak poważnie to chyba dobrze,że nie wolno wchodzić sobie kiedy się komu podoba no chyba że faktycznie mamy jakiś konkretny cel,a to jednak nie jest chyba nic miłego oglądanie zwierząt pozamykanych w kojcach...

Poprawie Cię, zwierząt na łańcuchach.
Jest wiele schronisk, gdzie każdy kiedy chce (oczywiście w wyznaczonych godzinach) może wejść. Nasze schronisko to jednak odchylenie od normy i wejść do niego nie można. Jeśli poszedł bym zaadoptować psa i usłyszał bym że nie moge wejść bo psy mają nalaną wodę, to zapewne już w tym schronisku bym się nie pojawił. Współczuje zwierzętom, że muszą by w piotrkowskim schronisku, nie ważne czy w nowym czy starym ... .

00

Lola ~Lola (Gość)18.08.2010 15:10

"Piotr-Wlostowic" napisał(a):
Czy musiałaś mnie dobijać?

Piotrze, ja jednak mogę się mylić, naprawdę.
Jakiś tam cień szansy się na horyzoncie kołysze - mglisty, bo mglisty, ale jednak jest. Ewolucja trwa, nowoczesna medycyna też jej podlega :/

00

mini19103 ~mini19103 (Gość)18.08.2010 15:09

"Lola" napisał(a):
Otóż moim skromnym zdaniem schronisko to nie ZOO, gdzie można sobie ot tak wejść i pooglądać pieska czy kotka.

Lolu szkoda,że właśnie to nie jest ZOO,bo moim skromnym zdaniem psiaki ,może znalazłyby sponsora,a może właściciela który wcześniej porzucił pieska bo miał ochotę na wczasy jechać....tak poważnie to chyba dobrze,że nie wolno wchodzić sobie kiedy się komu podoba no chyba że faktycznie mamy jakiś konkretny cel,a to jednak nie jest chyba nic miłego oglądanie zwierząt pozamykanych w kojcach...

00

linka ~linka (Gość)18.08.2010 15:01

Otóż schronisko to miejsce publiczne, do którego każdy powinien móc wejść, i zobaczyć je. Schronisko nie jest własnością osoby prywatnej tylko miasta, i to Ono za nie odpowiada. Każdy powinien móc tam wejść jak do Urzędu Miasta.

00

Piotr Włostowic ~Piotr Włostowic (Gość)18.08.2010 15:00

"Lola" napisał(a):
Choć zdecydowanie najbardziej o pomstę do nieba wołają właśnie wspomniane przez Piotra umysły ludzkie!
Jednak ta ostatnia sprawa jest z góry skazana na niepowodzenie, niestety.

Ale Lola, powiedz, tak uczciwie. Czy musiałaś mnie dobijać?

00

Lola ~Lola (Gość)18.08.2010 14:56

"linka" napisał(a):
Byłam tam kilkakrotnie i nie pozwolono mi wejść.

Wszystko zależy od tego, po co i w jakim celu się tam wybieramy. Otóż moim skromnym zdaniem schronisko to nie ZOO, gdzie można sobie ot tak wejść i pooglądać pieska czy kotka. Nie w tym rzecz!
Pomocy potrzebują zwierzaki, ale i sami pracownicy. Choć zdecydowanie najbardziej o pomstę do nieba wołają właśnie wspomniane przez Piotra umysły ludzkie! Jednak ta ostatnia sprawa jest z góry skazana na niepowodzenie, niestety.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat