metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Monisia ~Monisia (Gość)03.08.2011 14:52

"kociucha" napisał(a):
Każdy ma prawo wyboru komu chce pomóc.
Zwierzęta niestety mogą liczyć tylko na pomoc z naszej strony!
To co się z nimi dzieje to tylko zasługa ludzi!

a ta Kocia Mama to tylko koty kocha czy inne czworonogi też?

00

Ania ~Ania (Gość)03.08.2011 15:09

Przepraszam jak uraziłam kogoś, nie chciałam :(
Nie myślałam, że zostanę tak zdeptana i opluta. Sądziłam naiwnie, że można wyrazić swoją opinię i można stwierdzić jakie są fakty. Nic nie poradzę, że bardziej mi żal chorych dzieci niż chorych psów, że prędzej pomogę kalece człowiekowi niż kalece psu.

00

Daisy ~Daisy (Gość)03.08.2011 16:58

Proponuję utworzyć wydarzenie na FB (dokładnie opisać smutną historię Ciuchci), zaprosić gości i podać nr konta na jaki można dokonywać wpłat dla Ciuchci, warto poszukać dla niej Domu Tymczasowego. Napewno powinno się skonsultować wyniki badań z innymi lekarzami, specjalistami w zakresie chirurgii i neurologii, a z tego co wiem to w Piotrkowie takowych niestety nie ma! Niemożliwe może stać się możliwe, ale do tego potrzeba chęci, czasu i pieniędzy: http://www.facebook.com/event.php?eid=249502658400491

00

Funia ~Funia (Gość)03.08.2011 18:03

A ile wynosi emerytura pani prezes i pensja pani podispektor? Ludzie jak żebracy nie stać was na 400 zł?

00

Cami ~Cami (Gość)03.08.2011 18:26

Zdecydowanie popieram tych,dla których cierpienie psa,porównywalne jest z cierpieniem człowieka. Przeważnie człowiek cierpi na własne życzenie,a psiak z powodu zachowania człowieka. Należy mu się pomoc,jak najbardziej.

00

BAŚKA ~BAŚKA (Gość)03.08.2011 18:41

"Ania" napisał(a):
Nie myślałam, że zostanę tak zdeptana i opluta. Sądziłam naiwnie, że można wyrazić swoją opinię i można stwierdzić jakie są fakty. Nic nie poradzę, że bardziej mi żal chorych dzieci niż chorych psów, że prędzej pomogę kalece człowiekowi niż kalece psu.

Jestem po twojej stronie: wokół tyle biedy i nieszczęść pośród ludzi, niekiedy dosłownie za ścianą naszego mieszkania, choćby ta trójka braciszków wymagających zoperowania serduszek, że roztkliwianie się nad psem trąci jakąś daleko idącą niestosownością. Ludzie przeginają i chyba to chciałaś wyrazić. Masz prawo pisać co myślisz, jak i ci co mają odmienną opinię.

00

?? ~?? (Gość)03.08.2011 18:46

nie wiem czemu ale bardziej żal mi takich zwierząt jak....dziś byłem dałem dychę:}trudno 4 browary mniej

00

Tartu Tarturanga03.08.2011 19:52

Ludzie !!!
Jedno piwko mniej w weekend i psinka będzie miałą wózek.
Proponuje skarbonke umieścić nie w schronisku gdzie diabeł mówi dobranoc ... tylko np. w Focusie czy w centrum miasta i w weekend każdy by rzucił tą złotóke ...

00

Tartu Tarturanga03.08.2011 19:54

Szczerze chętnie bym wrzucił ... ale do schroniska jakoś mi nie po drodze :(

00

woman ~woman (Gość)03.08.2011 20:35

"Monisia" napisał(a):
a ta Kocia Mama to tylko koty kocha czy inne czworonogi też?

Kocia Mama nabrała wody w usta.
Załóż fundację Psia Mama, bo kociary ci nie pomogą.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat