Mam nadzieje, że to nie jest jakiś żarcik. 400 zł to nie jedna matka by chciała mieć na chleb dla swoich dzieci.
Ludzie wyjadają ze śmietnika a tu takie jaja!
Ludzie wyjadają bo sami sobie stworzyli takie warunki. Chciałbym żeby tobie ktoś przetrącił kręgosłup i żebyś ty prosiła o pomoc, może poczujesz to co czuje teraz ten piesek.
to niech w/w matka idzie i zarobi, zamiast brać się za bezmyślne płodzenie kolejnych dzieci, na których utrzymania brakuje jej środków... a psu krzywdę zrobił człowiek, choć chociaż określenie człowiek jest nadużyciem...
no dobra chcialabym pomoc, ale gdzie mam te pieniadze dac , nikt nic nie napisal!!?:/
Szkoda mi tego pieska. Pewnie męczy się bardzo. Wózeczek ułatwi mu przemieszczanie się. A do osób, które wypisują takie bzdury nie mam szacunku.Pluje im w twarz.
Tak to prawda tylko, że człowiek może pracować i na siebie zarobić a zwierzę może liczyć tylko na litość i pomoc człowieka!!! Zwierzęta niczemu nie są winne, wszystko co się z nimi dzieje to zasługa ludzi.
kwestia priorytetów moja droga
kwestia priorytetów mój drogi
a teraz obejrzyjcie sobie ten krótki filmik i napiszcie swoje komentarze ponownie ODWAGI!
http://www.youtube.com/user/FundacjaMamSerce#p/a/u/0/hewbp_LliWY
popieram "bizona", zwierze czuje tak samo jak człowiek, jeśli ktoś tego nie rozumie, nie ma serca..np taka "Ania"
Dobra ty znajdzie sie ktos kto da pieniadze. A ona niech mnie nie denerwuje komentarzami i niech zachowa je dla siebie.Jak nie chce to niech nie daje nikt jej nie każe.
Każdy ma prawo wyboru komu chce pomóc.
Zwierzęta niestety mogą liczyć tylko na pomoc z naszej strony!
To co się z nimi dzieje to tylko zasługa ludzi!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!