metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
kogut ~kogut (Gość)14.02.2013 15:48

"Gosc" napisał(a):
Skandynawia heh tam nie walą ton soli na drogi tylko kolce i pług. U nas też by mogli tak robić ale wtedy by PEUK zdechł

co Ty o Peuku piszesz w tamtym roku Lambdar latał dziury po zimie i to chyba miasto zdechło jak wystawili rachunek za dziury!!! Wiec jak pałacą tak robią !!!

00

sklave sklaveranga14.02.2013 15:08

Mam okazję odwiedzać dość często inne miasta. Powiem to tak takich dziur i w takich ilościach jak w Piotrkowie nie uświadczy się nigdzie indziej. No na ten przykład dziś zanim wyjechałem z miasta to już kilka razy zaglądałem pod samochód. Przejechałem około 200 km drogami którejś tam z kolei klasy i nie zaliczyłem żadnej dziury. Wróciłem szkoda gadać i to wybieram te ulice z najlepszą nawierzchnią. Czasami to i 5 km muszę nadrobić by do domu dojechać.
Ponad prawem, ponad narodem, ponad wszystkim.
Od części diet w związku z podróżą służbową trzeba zapłacić podatek.
więcej:
http://sklave.manifo.com/

00

pasio ~pasio (Gość)14.02.2013 14:57

"tendencja" napisał(a):

W Radomsku są super drogi, sprawdzone!

00

tendencja ~tendencja (Gość)14.02.2013 14:34

co to za dziwne porównanie do Radomska, które przedstawione jest z jakiś posterów reklamowych? dlaczego tam się nikt nie przejechał z kamerą po mieście? a może kamera z Bełchatowa dla porównania?

00

Maurycy ~Maurycy (Gość)14.02.2013 14:41

Drogi w Piotrkowie to koszmar! Na co idą pieniądze z najwyższych w województwie podatków od nieruchomosci panie Chojniak??

00

metalik metalikranga14.02.2013 14:17

Receptę na pewno ma PIO,ma do wyborów oczywiście

00

filozof ~filozof (Gość)14.02.2013 14:26

Brawo proponuję jeszcze dokręcić dziury w Parku Poniatowskiego........Są tam super dziury....

00

Redaktor Maj ~Redaktor Maj (Gość)14.02.2013 14:16

Cieszę się, że mój blog inspiruje :)
--------------------------------------------------
http://naszpiotrkow.blogspot.com/

Komentarz był edytowany przez autora: 14.02.2013 14:17

00

Gość ~Gość (Gość)14.02.2013 13:58

Skandynawia heh tam nie walą ton soli na drogi tylko kolce i pług. U nas też by mogli tak robić ale wtedy by PEUK zdechł

00

broda ~broda (Gość)14.02.2013 21:31

Cytuję:
Pieniędzy na modernizację dróg brakuje, ponieważ miasto wydaje je na inne, zapewne równie ważne cele.

Zapewne na znaki takie jak wzdłuż Armii Krajowej co skrzyżowanie: A-11 i B-33.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat