Żenada!
Ja w auto nie wsiadam bo mi szkoda ;/
[cytat]Chojniak to do pracy jeździ służbowym samochodem i ma w d...e piotrkowskie drogi , zresztą ubezpieczone.
I czytać też tego nie czyta bo ma ludzi od tego :P
krzysiu nic nie zrobiłeś wracaj do szkoły uczyć a nie za polityka sie uważasz mądrego ... nara
Piotrkowski stan drog = kumoterstwo+chojniak
Jak sie wybiera najtansza oferte a najtansza oferta = najtanszy material czyli badziewie bo na czym mozna oszczedzic na budowie albo nie wyplacic pracownikom albo na materiale ktory wprawdzie nadaje sie tylko to wywalenia na smieci i dlatego takie sa drogi w Piotrkowie. I hura hura niech bedzie jeszcze ze trzy murki jeszcze 10 Straznikow Wiejskich i wiecej miejsc parkingowych a hu.. NIECH ZYJE SIE NAM LEPIEJ
Zgadzam się, że w wielu miastach może być sporo dziur, ale nie na tylu ulicach co w Piotrkowie. Byłem ostatnio w Radomsku "niebo a ziemia" nie dziwię się, że w tym filmie jest to miasto. W Bełchatowie też o wiele lepiej, może w Łodzi jest podobnie. Ale Piotrkow to lider - lider "dziurowatości"! SKANDAL!
Chojniak to do pracy jeździ służbowym samochodem i ma w d...e piotrkowskie drogi , zresztą ubezpieczone.
Tak, ten Pan na pewno naprawi ... u siebie pod domem :D
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!