Nie tylko Piotrków, w Moszczenicy, nie dotknięto, nawet chodnika prowadzącego do szkoły podstawowej.
Zima daje znać raz do roku na tydzień a i tak zaskakuje odpowiedzialnych za drogi.
A z czego tu być zadowolonym??? Przecież nie można przemęczać ZIOM-u ani PEUK-u prawda Panie Prezydencie?!!
śnieg jest szary zamiast biały , nie umiecie fotografować zimy , uczyć się albo zostawcie aparat w spokoju i nie męczcie bidulka
Dziadek opowiadał mi jak to było przed wojną. Policjant szedł sobie przez miasto i jak wywołał dozorcę to go zaraz w pysk walił. No a ten musiał domyśleć się za co dostał w pysk bo policjant za parę godzin szedł z powrotem i mogła być powtórka. Za komuny jak sekretarz się wnerwił to cały magistrat z łopatami stał na baczność i każdemu przydzielano rewir do odśnieżania.
Foto na http://sklave.manifo.com/foto-szopka
Jechałem przez miasto dzisiaj ok. 5 rano i widziałem zarówno PEUK jak i ZIOM jak pracowali.Przecież od razu całego miasta nie da się oczyścić z ciągle padającego śniegu.
Pan Andrzej Włóka, pracownik przedsiębiorstwa PEUK mógłby zostać ministrem propagandy. Nie czarujmy się - wydzielone do odśnieżania siły i środki starczyłyby w Rozprzy czy Moszczenicy, a nie w Piotrkowie. Brak jest jakiegokolwiek nadzoru nad wykonywaniem umowy (odśnieżanie). Ale czego się dziwić? To jest wiejskie miasteczko - tutaj umowy podpisuje się z kolesiami, tak żeby wilk był syty, a owca w ciąży.
każdy ma obowiązek przed swoją posesja odśnieżyc chodnik bo "do niego należy". Ale jak wyjde przed swoją posesję na chodnik wypić piwo to już jestem w miejscu publicznym i mandat itd. Eeeh szkoda gadać:/
Na 8 zdjęć może 2 wskazują na lekkie zaniedbania.Artykuł chyba ma tylko na celu zapełnić lukę na portalu i zrelaksować mieszkańców Piotrkowa iż uwielbiają takie tematy w których można ponarzekać :D
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!