metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
obiektywny piotrkowianin ~obiektywny piotrkowianin (Gość)26.08.2018 12:27

Ile to jest prześmiewców, nieustanie pytających i nic zarazem nie wiedzących a wystarczy zapytać kandydatów na prezydenta miasta oni będą na pewno wiedzieli jaki jest stan rzeczy - czy obowiązuje już ustawa, bat na właścicieli zabytkowych ruin w kraju, bo chyba o tym winni słyszeć jak chcą wygrać wybory to przecież byłby ogromny wstyd nic nie wiedzieć o jednym z największych problemów w kraju a w naszym mieście także oraz dyskwalifikacja przed wyborcza

80

dekkers ~dekkers (Gość)26.08.2018 18:16

Na tą ruinę jest rozwiązanie. 1 lub 2 granaty i dzień sprzątania...

80

prosty ~prosty (Gość)26.08.2018 19:20

Jakiś problem ? Rozebrać na koszt właściciela ! PROSTE ! Panowie nie-Po-radni obudźcie się !

60

gość ~gość (Gość)26.08.2018 19:29

Jezu pujde i to pobhne i po problemie jak sami nie mogą

30

Mam pytanko: ~Mam pytanko: (Gość)26.08.2018 07:42

To zabezpieczenie zostało wykonane przez właściciela zawalającej się rudery czy na koszt podatnika?

201

gość ~gość (Gość)04.09.2018 09:21

A moze to wina konserwatora zabytkow ktory nie pozwala zburzyc rudery osobiscie wiem to z doswiadczenia remont takiej rudery to jak reanimacja trupa Piotrkow umiera jako miasto a kiedys byl wojewudztwem rozpacz

11

gość ~gość (Gość)04.09.2018 16:03

Teraz to zaczela sie walka ostanowiska a kto by myślał o ruderach ludzie ponarzekaja a i tak mało kto pujdzie głosować

01

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat