Ja tam wolę powiększyć przud bo tył mam ok a przynajmniej tak mowiom chłopy z roboty ode mnie
to teraz proszę o kolejny artykuł ,w którym wypowiedzą się pacjenci z SOR ,wewnętrznego i reszty wesołej gromadki ,,,, kto był ten wie
Witam jest to metoda stosowana bardzo długo 2000 roku pierwszy raz poddałem się takiemu zabiegowi jako młody chłopak. 24 lata potrzebował szpital by dorównać to co wokół Piotrkowa było już robione dawno . Ablacja to jedno ale na jakim sprzęcie to kolejna sprawa. Zdrowia życzę wszystkim co skorzystają z tej wspaniałej metody . Proszę pamiętać że niejednokrotnie trzeba powtarzać taki zabieg .
Szokujące jest to, że porównujecie oddział do reszty szpitala. Kardiologia jest odrębnym oddziałem z młodym personelem lekarskim głównie dojeżdżającym spoza Piotrkowa (wiem, bo wyszło to w trakcie rozmowy z doktorem). Pienlegniarski personel również młody z wysoką wiedzą medyczną. Cała kadra uprzejma i wyrozumiała. Jestem po ablacji i dziękuję Bogu że dostałam sie? pod tak dobre ręce! Pozdrawiam gorąco całą kadrę.
Panie Prezydencie. A kiedy będzie poradnia odwykowa w Piotrkowie? Wstyd żeby z miasta trzeba było do jakiegoś Sulejowa jeździć.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!