Nie wierzę w to co czytam dobra opieka medyczna? Na wlasnej skórze doświadczyłam tej opieki po upadku w pracy zglosilam się na SOR z bolacym kolanem była godzina 22 i byłam jedyną oczekujące osobą lekarz wyszedl do mnie około 1 w nocy spojrzał na moje opuchnięte kolano i stwierdził że jest skręcone nie wykonując żadnego przeswietlenia i kazał przykładać Altacetem .kiedy po dwóch dniach nie mogłam wytrzymać z bólu i udałam się po pomoc do innej placówki i po wykonaniu badań okazało się że mam zerwane więzadła uszkodzoną lekotke i złamania główki kości piszczelowej i takich przykładów wspaniałej opieki medycznej naszego szpitala mogę przytoczyć więcej na przykładzie członków rodziny chociażby że pacjent onkologiczny po wykonaniu rezonansu od trzech tygodni nie moze poprosić się opisu by podjąć dalsze leczenie więc pytam się czy tak wygląda ta doskonala opieka?
Zaraz będzie przewrotka w sejmiku i dyrekcja też poleci na zieloną trawkę. Na najbliższej sesji będzie ciekawie.
Droga Redakcjo,
Cieszę się, że podajecie informacje ze świata. Warto by było porównać taką informację do opinii mieszkańców na temat szpitala, czy pracowników na temat kierownictwa. Być może szpital wykazuje się kreatywną polityką finansową ale czas oczekiwania na konsultacje do lekarzy specjalistów w poradni przyszpitalnej należy do jednych z najdłuższych w regionie. Mieszkańcy jeżdżą do lekarzy w Bełchatowie, Tomaszowie czy Łodzi. Życzę szpitalowi aby w końcu doświadczył opieki prawdziwego kierownictwa, którego misją będzie leczenie mieszkańców.
A w leczeniu jako komisja lekarska ZUSu - wchodzisz chromy - wychodzisz tańcząc - na własnym grobie.
Przecież ojcem tego szpitala i jego wspaniałej kondycji jest wielki nieobecny, dyrektor Niekoczko.
Ostatnio w prostej sprawie tj. zrobienia USG w tym "doskonałym szpitalu" byłam dwa razy wzywana i odwoływana, ponieważ nie było lekarza, który by proste badanie wykonał. Jak już przyjechała jakaś lekarka z Łodzi to okazała się bardzo niesympatyczna. A dwa dni po zrobieniu USG z rejestracji zadzwonili w sprawie wykonania badania, które już było przez nich wykonane. Bałagan totalny. Prawda jest taka, że ludzie z Piotrkowa leczą się w Łodzi albo w Bełchatowie
Spokojnie, spokojnie, wezmą położnictwo i ginekologię to im wskaźniki pospadają a i minus się pokaże zapewne w sprawozdaniu....
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!