Ten szpital w rankingach na papierkach wychodzi dobrze za to w realu jest po za wszelkimi rankingami jeśli chodzi o jakość usług i traktowanie chorych. Ja już nie robię tu badań stare wyniki przepisywane są jako nowe słowo w słowo przecież każdy się zorientuje po to im potrzebne komputery w służbie zdrowia. Przykład rtg dlaczego zdjęcie robione na SOR i pod siódemkami się zgadza ale robiąc rtg na Wolborskiej tu zawsze wychodzi im idealne co prawdą nie jest to by świadczyło ,ze ten co opisuje nie zna się na niczym. Inny przykład usg nerek coś wykryto zrobione CT z kontrastem i niczego nie wyjaśniono taki jest poziom służby zdrowia w Piotrkowie i w kraju tylko w mediach wszystko wychodzi im idealnie .
Skoro jest w najlepszej??? dziesiątce to jak musi wyglądać ...najgorsza dziesiątka????. Poza tym mgła. A więc pozdrawiam mgliście bowiem przyszłość polskiej służby zdrowia tak wygląda.
Nie wiem może jestem za bardzo sceptyczny, ale dlaczego jest tak dobrze skoro jest........
Z tego tytółu bo przynośi zyski,kosztem nie leczenia chorych.
Nie zrozumiem tego nigdy aby szpital przynosił zyski...!
Ciekawe jak jest obliczana "wysoka jakość opieki medycznej" ? Jaka jest śmiertelność wewnątrz i około szpitalna? ? Bo ekonomia to cyferki, to proste.
Tak tak już w wiadomości był sławny na cały kraj z nożyczkami zeszyty mi
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!