A tymczasem do najbliższego chirurga dziecięcego trzeba jeździć do Bełchatowa. Na demografii to wszystkim zależy ale zapewnić maluchom sensowną opiekę zdrowotną to już nie ma komu.
Od lat dyrekcja tego szpitala zajmuje się tylko remontami a nie przyjeciem kadry dobrych lekarzy. Kazdy dobry lekarz z Piotrkowa ucieka a dlaczego? To pytanie właśnie do dyrekcji...
Panie Konieczki a przy okazji prosimy o parking dla cywilizowanych ludzi a nie jak bydlatka parkujemy chłopi na polu bo nie ma gdzie
Pacjenci z poradni naczyniowej z ul. Wolborskuej są kierowani przez jedna z pielęgniarek na prywatne usg do Herkulesa,przy czym nie są informowani ze usg na NFZ jest jednak robione w szpitalu na Rakowskiej.Pytanie czy Ta pielęgniarka na jakiś procent za przesyłanie na prywatne usg pacjenta?
A oddział wewnętrzny Panie Dyrektorze. Personel tego oddziału pracuję w fatalnych warunkach nawet nie mają sobie gdzie zrobić herbaty a śniadanie jedzą przy zlewkach z obiadów dla pacjentów. A zabiegowy się sypie jak tam sanepid to kontroluje to nie wiem.
Piękny tytuł się zapowiadał że szpital czekają zmiany już myślałem że będziemy mieli nowego dyrektora.
A ja proponuję przebudowę soru. Uważam, że zwykli pacjenci nie powinni widzieć jak przywożeni są ludzie w ciężkim stanie.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!