Jak większa ilość łóżek (pacjentów) poprawi komfort na oddziale? Przez większą ilość pacjentów w poszczególnych salach? Że nie będzie nudno? :-)
Zamknąć to a nie remontować tu sam odnowiony budynek nic nie pomoże jak nie ma kadry na właściwym poziomie a poziom leczenia na terenie Piotrkowa to dno i szkoda czasu by tu chodzić
Proponował bym zmienić lekarzy albo wysłać ich ponowne nauki leczenia! Poziom ich wiedzy jest 3 z 10
Proponuję zmianę lekarzy a nie tylko wnętrza budynku. Poziom wiedzy lekarzy jest przerażający... byłam na SOR pól roku temu z urazem palucha i pan doktor stwierdził że wszystko jest okej. Do dziś dzień nie mogę zginać go jedynie ruchy góra dół. Moja znajoma pojechała ze złamanym palcem , lekarz stwierdził ,że jest złamany ale tylko włożył w gips. Po pojechaniu do Bełchatowa musiała przejść operację i miała wkładane druty.
Zmiana w Urzędzie Marszałkowskim wreszcie się coś zaczyna w szpitalu zmieniać. Tak dalej Panie Marszałku Ziemba.Mozna coś dobrego dla regionu zrobić można.
A po co w Piotrkowie szpital!!!
Łódz przeciez blisko, bogaty Belchatow tez.
A personel w Łodzi najlepszy przeciez!!! Duzo ma czasu dla pacjenta i chęci, mnostwo empatii, nie to co tutejsi wioskowi frustraci.Łódzki doktor zawsze lepszy od miejscowego, nawet jak go w łodzi nigdzie nie chcą i uprawia turystyke po okolicy to i tak jest super, Tak trzymać.
A kto powinien odpowiedzieć za stan parkingu przy szpitalu? OK. Do szpitala nie mam pretensji bo pieniądze w pierwszej kolejności powinny isc na leczenie. Parking był w propozycji do budżetu obywatelskiego ale przepadł w głosowaniu. Skoro był w budżecie tzn. że chyba miasto może coś zrobić w tym zakresie. A parking jest w opłakanym stanie, z wielką dziurą na wjeździe. Niech miasto chociaż te dziurę zalata, bo wstyd niesłychany.
Nie zapomnijcie o obowiązkowym wyszczepieniu personelu i zarządu...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!