metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Redaktor Maj ~Redaktor Maj (Gość)14.07.2013 08:22

Staż to zwykły wyzysk, a nie realna szansa na pracę.

00

bez ~bez (Gość)14.07.2013 08:33

Popieram asika.

00

lolek ~lolek (Gość)14.07.2013 23:19

2lata temu urząd przysłał mi na staż dziewczynę po studiach. panna nie nadawała się do żadnej roboty i uczyć od pozostałych pracowników też się nie chciała. nawet podłogi zamieść nie umiała.za to skakała do wieloletniej pracownicy jak chciałem ja wywalić to się dowiedziałem że więcej na stażystę nie mam co liczyć. panna zataiła że jest w ciąży. po stażu musiałem ją zatrudnić na miesiąc i poszła na zwolnienie. na dodatek PUP poinformował ją że nie moge jej wywalić bo w ciązy prawo ją chroni. zablokowała mi miejsce pracy na 8 miesięcy. dziękuję PUP. wyleczyłem się ze stażystów.

00

ta ~ta (Gość)18.07.2013 03:38

"lolek" napisał(a):

wielki szefie wszystko umiejący, ona się nie wzbogaciła a ty nie zbiedniałeś wiedz wrzuć na luuuuz!!!!! ;)

00

bezsens ~bezsens (Gość)18.07.2013 03:43

osoby które tak bardzo wypowiadające się że te staże są takie cudowne niech wyżywią rodzinę oraz opłacą rachunki za to 900 zł oraz znoszą traktowanie "życzliwych" szefów!!!!!!!!!!!!!!!!! Najwięcej udzielają się Ci którym dobrze się żyje i nie wiedzą co to przeżyć za 900 zł i to właśnie przez takich ludzi ten kraj tak wygląda, rządzą i ustalają stawki ci którym niczego nie brakuje !!!

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat