metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
ja ~ja (Gość)05.11.2022 19:07

Trzeba było czekać aż 44 długie miesiące, żeby poznać prawdziwe intencje organizatorów tego widowiska. Szanowny pan "Rosario" pochwalił się w taki oto sposób: [b]~Rosario (Gość)3 godziny temu, 16:08
Było super - jak zwykle. Budująca jest postawa ulicy. Oprócz jednej drobnej sytuacji, ludzie przyjmowało nas pozytywnie, a nawet życzliwie. Warto :)
[/b][cytat]
Czyżby to chodzenie organizowane było tylko dla przyjemności (cytat: "Było super)?
Czyżby to chodzenie organizowane było tylko dla aplauzu ulicznej gawiedzi?

132

go?ć_gość ~go?ć_gość (Gość)06.11.2022 04:00

A gdzie jest mój wpis?

31

go?ć_piotrkowianka ~go?ć_piotrkowianka (Gość)06.11.2022 10:33

Jakoś nie widzę na tych zdjęciach mojego znajomego, który lubi się lansować na tego rodzaju przedsięwzięciach i zachęca usilnie innych do wzięcia w nich udziału. Raz się kiedyś tu pokazał i zniknął. Chyba czyha na atrakcyjniejsze tego typu imprezy, gdzie będzie mógł się wykazać swoją erudycją.

51

ja ~ja (Gość)05.11.2022 13:52

Zamiast kręcić się bez sensu po ulicach, może byście się wzięli i pomogli potrzebującym? Nie potraficie, czy macie to w głębokiej... ?
https://epiotrkow.pl/news/Festyn-dla-pogorzelcow-w-Kozierogach,49526

174

Rosario ~Rosario (Gość)05.11.2022 16:08

Było super - jak zwykle. Budująca jest postawa ulicy. Oprócz jednej drobnej sytuacji, ludzie przyjmowało nas pozytywnie, a nawet życzliwie. Warto :)

715

trzeźwy ~trzeźwy (Gość)07.11.2022 09:53

Aż dwa artykuły na ten temat na głównej stronie portalu ePiotrków !
Biorąc pod uwagę liczbę uczestników tej imprezy, która (licząc osoby na zdjęciach) stanowi ok. 0,15% mieszkańców miasta, wydaje mi się, że jest to dziwne rozdymanie tego religijnego spotkania do roli jakiegoś ważnego wydarzenia.

71

Teolog ~Teolog (Gość)05.11.2022 18:43

Mam pytanie co to daje takie chodzenie bez sensu?

189

Mkm ~Mkm (Gość)05.11.2022 22:28

Niestety często pojawiają się złośliwe i pełne jadu komentarze. Ludzie, co z Wami? Trochę tolerancji i zrozumienia dla bliźniego. Często czyta się opinie iż Kościół wtrąca się w prywatne życie ludzi, a dlaczego Wy wtrącacie się w modlitwę innych i ją komentujecie w złośliwy sposób? Ja akurat jestem praktykującą katoliczką, która często odmawia różaniec podczas spaceru, ale gdybym przykładowo zobaczyła modlących się na ulicy muzułmanów czy buddystów to uszanowałabym uczucia religijne drugiego człowieka i nie wypisywała złośliwych komentarzy. Szanujmy się wzajemnie. Wszyscy jesteśmy braćmi i siostrami w Chrystusie.

88

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat